Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, Σάκης Ρουβάς, καταχειροκροτήθηκε και έκλεψε τις εντυπώσεις στην κατάμεστη αρένα του Tae Kwo Do σε γνωστό μουσικό event.

Το εντυπωσιακό του σερί συνέχισε και φέτος ο Σάκης Ρουβάς, αφού απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία BEST MALE MODERN, και παρέμεινε ο καλλιτέχνης με τις περισσότερες βραβεύσεις στον πολυετή θεσμό, έχοντας σημειώσει μάλιστα πολλές εντυπωσιακές live εμφανίσεις. Παραλαμβάνοντας το βραβείο του, ευχαρίστησε το κοινό για την «ανεξάντλητη» αγάπη που του έχει προσφέρει και που νιώθει κάθε φορά πάνω στη σκηνή όλα αυτά τα χρόνια.

Η εκρηκτική του ενέργεια, δε θα μπορούσε να λείψει από το stage των βραβείων και αυτή τη χρόνια, απ’ όπου ο Σάκης Ρουβάς παρουσίασε το νέο του καλοκαιρινό hit «Έλα στο Χορό» που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, μέσα από ένα εντυπωσιακό video clip με κινηματογραφική αισθητική.Την εμφάνισή του στη σκηνή πλαισίωσε το συγκρότημα «Δραμαμίνη», που επιμελήθηκε τη σύνθεση του τραγουδιού, ενώ το live act αποτέλεσε ένα από τα highlights της βραδιάς, καθώς «ντύθηκε» καλλιτεχνικά με ένα άκρως θεατρικό staging που επιμελήθηκε η χορογράφος Chali Jennings. 

Leave a Comment