Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue του Ιουνίου, δηλώνοντας πως η ίδια γράφει το μέλλον της. Μάλιστα η Lana del Rey ανακοίνωσε στις αρχές του Μαρτίου ότι θα κυκλοφορήσει την πρώτη της ποιητική συλλογή ενώ πριν από λίγες μέρες ανέβασε στο επίσημο κανάλι της στο YouTube το νέο της τραγούδι.

 

H ίδια φωτογραφήθηκε για τη Vogue από τον Steven Klein και δημοσιοποίησε τα τρία εξώφυλλα στον λογαριασμό της στο Instagram.

Συνόδευσε την πρώτη ανάρτηση με απόσπασμα από ποίημα της, τη δεύτερη με τη φράση «Εγώ γράφω το μέλλον μου» η οποία αποτελεί και τον τίτλο της συνέντευξης, και την τρίτη με ένα μεγαλύτερο σημείωμα στο οποίο αναφέρει ότι «αισθάνεται ευλογημένη» για το ότι φωτογραφήθηκε για τη Vogue και για το ότι το περιοδικό συμπεριέλαβε αποσπάσματα από τα ποιήματά της.

Παράλληλα, ευχαριστώντας τους ανθρώπους πίσω από τη φωτογράφιση η Lana del Rey ανέφερε ότι διαβάζει την ιταλική Vogue από τα έντεκά της. H Lana del Rey παρουσίασε μερικά ποιήματα, που θα περιλαμβάνονται στη συλλογή αποκάλυψε πως η ποιητική της συλλογή θα έχει τίτλο «Violet Bent Backwards Over the Grass», για πρώτη φορά στις σελίδες του περιοδικού.

Leave a Comment