Στο στόχαστρο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες, λόγω του επικείμενου διαζυγίου της με τον Liam Hemsworth, η Miley Cyrus, η οποία όπως αποκαλύφθηκε πως απάτησε τον ηθοποιό με την  30χρονη Kaitlynn Carter.

Μετά τις επιθέσεις εναντίον της, η Madonna, οποία  έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την τραγουδίστρια αποφάσισε να πάρει θέση μέσα από τον λογαριασμό της στο twitter.«Ευτυχώς! Είσαι άνθρωπος! Μια γυναίκα που ζει την ζωή της. Δεν χρειάζεται να απολογείσαι», ήταν το μήνυμά της βασίλισσας της ποπ για τη σκληρή κριτική που δέχεται η Cyrus εδώ και μέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις την προηγούμενη  Πέμπτη, η ποπ σταρ αποφάσισε να απαντήσει στις φήμες πως χώρισαν γιατί τον απάτησε.  Τότε ήταν που είχε δημοσιεύσει στο Twitter μια εξομολόγηση, δηλώνοντας ούτε λίγο ούτε πολύ πως ναι μεν κατά το παρελθόν έχει κάνει ναρκωτικά, έχει απατήσει συντρόφους της, έχει γλείψει σε δημόσια θέα μια τούρτα-πέος για χάρη του Liam, αλλά από τότε που ξαναβρέθηκαν ως ζευγάρι και παντρεύτηκαν, υπήρξε σωστή απέναντι στον ίδιο και τον γάμο τους.

Leave a Comment