Μπορεί να είναι μόλις 7,5 ετών, αλλά η κόρη της Beyonce, Blue Ivy Carter γράφει ήδη ιστορία, καθώς έγινε η μικρότερη σε ηλικία καλλιτέχνις που μπαίνει στο Billboard Hot 100.

Η κόρη της Beyonce και του JAY-Z έκανε το ντεμπούτο της στο Billboard Hot 100, φτάνοντας στον αριθμό 76 με το «Brown Skin Girl» από το soundtrack album της μητέρας της «The Lion King: The Gift», που μόλις κυκλοφόρησε. Η Blue Ivy Carter, η οποία τραγούδησε μαζί με τη μητέρα της το τραγούδι από την ταινία «The Lion King» είναι πλέον η μικρότερης ηλικίας καλλιτέχνης που εισέρχεται στο chart Hot 100. Το «Brown Skin Girl» ερμηνεύουν οι οι SAINt JHN, Wizkid και Beyonce, αλλά η Blue ξεχωρίζει.

 

Γεννημένη μέσα στην τέχνη της μουσικής, η Blue εξοικειώνεται με την επιτυχία. Έχει ήδη μία συμμετοχή στο τραγούδι «Blue» της Beyonce που κυκλοφόρησε το 2013 και επίσης είχε την ευκαιρία να ραπάρει στο «Blue’s Freestyle / We Family» του πατέρα της JAY-Z από το άλμπουμ του 4:44 του 2017. Πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στα βίντεο της μητέρας της για τα τραγούδια «Spirit» και το «Bigger».

[youtube url=”https://youtu.be/civgUOommC8″]

Leave a Comment