Ο Κωνσταντίνος Αργυρός  σπανίως μιλάει για την προσωπική του ζωή καθώς όπως λέει δεν αφορά κανέναν. Ο τραγουδιστής αυτή τη φορά μίλησε στο περιοδικό Down Town και αναφέρθηκε τόσο στη δουλειά του όσο και στα προσωπικά του χωρίς όμως να αναφερθεί σε όνομα ή περαιτέρω λεπτομέρειες.

– Γιατί αποφεύγεις την έκθεση, την προβολή και τα μέσα ενημέρωσης;

Όταν δεν έχω κάτι να πω, πέρα από τη δουλειά μου, γιατί να μιλήσω; Να βγω και να μιλήσω για την προσωπική ζωή μου; Ποιον αφορά; Όταν κάποια στιγμή είμαι με μια κοπέλα και θα προχωρήσουμε στο επόμενο βήμα, να κάνουμε δηλαδή οικογένεια, εκεί -αναπόφευκτα- θα είμαι ειλικρινής με τον κόσμο. Αλλά όταν δεν ξέρεις προς τα πού πηγαίνει μια σχέση, είναι καλύτερο να μη μιλάς. Προστατεύεις έτσι και τη σύντροφό σου και τον εαυτό σου.

– Τι έχεις κερδίσει από την καριέρα σου στο τραγούδι; Φήμη; Δόξα; Αποδοχή;

Το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ και να προσπαθώ να βρω ποιο είναι το σωστό. Η διαδικασία αυτή σε οδηγεί στο να αντιληφθείς ότι η ουσία βρίσκεται στα απλά πράγματα. Θέλω, λοιπόν, όταν μεγαλώσω, αν τότε μιλάνε κάποιοι για μένα, να λένε ότι είχα αξίες, ότι δημιούργησα, ότι έκανα κάτι. Αυτό μένει στο τέλος.

– Σε ενδιαφέρει πολύ το μετά…

Όλους τους ενδιαφέρει η παρακαταθήκη τους.

– Μήπως, όμως, θυσιάζεις το τώρα για το μετά;

Για ποιο λόγο το θυσιάζω; Αφού κάνω αυτό που αγαπάω. Το μόνο που μπορεί να θυσιάζεις είναι ίσως οι στιγμές που θες να κάνεις μια σχέση και να ηρεμήσεις, να αράξεις που λέμε. Ακριβώς επειδή είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου, μπορεί αυτό να μην το κατανοεί ο άλλος άνθρωπος. Μου ‘χει συμβεί. Εκτίμησα το γεγονός ότι η τότε σύντροφός μου μού το είπε.

– Τότε, μάλλον, αφού δεν κατάλαβε τη σχέση με τη δουλειά σου, δεν ήταν η γυναίκα της ζωής σου…

Μπορεί και να ήταν. Το μέλλον θα το δείξει.

Leave a Comment