Τον περίμεναν με τεράστια προσμονή και του το απέδειξαν με δύο αλλεπάλληλες, sold out βραδιές!!!

 

Ο Νίκος Βέρτης, ο καλλιτέχνης που χαρακτηρίζεται από τις άρτιες και υψηλών προδιαγραφών παραγωγές του, μετά την πολύμηνη επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα ετοίμασε «βαλίτσες» και βρέθηκε στη λατρεμένη του πόλη, τη Θεσσαλονίκη!

Το ραντεβού του κάθε χρόνο με το κοινό της συμπρωτεύουσας είναι πιστό… εκεί κοντά στις αρχές Αυγούστου! Ετσι και φέτος η πρεμιέρα στο «Orama the music show» πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Αυγούστου και ήδη το πρώτο διήμερο ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, άλλωστε οι χιλιάδες θαυμαστές του που έσπευσαν να τον απολαύσουν από κοντά γνωρίζουν καλά πως οι μουσικές «συναντήσεις» μαζί του είναι μοναδικές!

Ο Νίκος Βέρτης επιμελήθηκε ένα πρόγραμμα απόλυτα προσεγμένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια με τραγούδια από τη μεγάλη πορεία του, αμέτρητες επιτυχίες και έντονες στιγμές από αυτές που θες σίγουρα να ξαναζήσεις!

Μάλιστα η αρχισυντάκτρια του Tralala.gr Σοφία Μπεκιάρη, βρέθηκε κοντά του το Σάββατο 10 Αυγούστου και αυτό που μπορούμε να σας μεταφέρουμε ιδίοις όμμασι είναι πως από την πρώτη στιγμή που ο Νίκος Βέρτης εμφανίζεται επί σκηνής το κοινό δεν σταματά να του χαρίζει απλόχερα το πιο δυνατό του χειροκρότημα σε ένα έντονο κλίμα θαυμασμού και αγάπης!

Στο πλευρό του βρίσκονται δύο ταλαντούχα πλάσματα της ελληνικής δισκογραφίας, ο Νικηφόρος και ο Βαγγέλης Κακουριώτης αλλά και νεότερα παιδιά της δισκογραφίας με εξαιρετικό ταλέντο όπως η Χάρις Σάββα, η Μορφούλα Ιακωβίδου, η Σοφία Αρβανιτίδου, οι Decho και η Έλενα Παπαπαναγιώτου!

Ο Νίκος Βέρτης θα βρίσκεται στο «Orama the music show» για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων… μην τον χάσετε!

Πηγή: tralala.gr

Leave a Comment