Η περιοδεία Divide του Ed Sheeram είναι πλέον η πιο κερδοφόρα όλων των εποχών, σπάζοντας ένα ρεκόρ που κατείχαν οι U2 εδώ και οκτώ χρόνια. 

Σύμφωνα με την Guardian, η περιοδεία ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2017, μετά την κυκλοφορία του άκρως πετυχημένου άλμπουμ Divide, και όταν ολοκληρωθεί (απομένουν ακόμα 12 εμφανίσεις, οι 4 τελευταίες κοντά στην ιδιαίτερη πατρίδα του τραγουδιστή) θα έχει φτάσει τον εντυπωσιακό αριθμό των 255 συναυλιών. 

Μέχρι στιγμής, τα ακαθάριστα κέρδη της περιοδείας ανέρχονται στα 736 εκατ. δολάρια, ξεπερνώντας κατά ένα εκατομμύριο τα κέρδη της περιοδείας 360° που έκαναν οι U2 το 2011.

Εκτός από το ρεκόρ κερδοφορίας της, η περιοδεία Divide κατέχει μία ακόμη διάκριση, ως η περιοδεία που έχει προσελκύσει τον περισσότερο κόσμο. 

Όταν ολοκληρωθεί, πάνω από 8,5 εκατ. άνθρωποι από 43 χώρες θα έχουν δει τον Ed Sheeran να ερμηνεύει τις μεγάλες επιτυχίες του επί σκηνής. 

Ο κοκκινομάλλης τραγουδιστής, σε ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όλα τα άτομα που παρευρέθησαν στις συναυλίες του. 

«Απομένουν 12 σόου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ», έγραψε ο τραγουδιστής.

Leave a Comment