Την δική της άκρως δυσάρεστη εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης μοιράστηκε πρόσφατα η Cardi B σε τηλεοπτική της συνέντευξη, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως όταν κατήγγειλε τη χυδαία συμπεριφορά του «δράστη» στο αφεντικό του, δεν έγινε απολύτως τίποτα.

Μιλώντας στην παρουσιάστρια Άντζι Μαρτίνεζ, η Αμερικανίδα ράπερ περιέγραψε το περιστατικό ως εξής: «Είχα πάει σε μια φωτογράφιση για ένα περιοδικό και ο φωτογράφος προσπαθούσε συνεχώς να με πλησιάσει. Κάποια στιγμή με ρώτησε “θες πραγματικά να μπεις σε αυτό το περιοδικό;” και πέταξε έξω το μόριό του. Έγινα έξαλλη… Ξέρεις ποιο είναι το τρελό; Ότι όταν το είπα στον ιδιοκτήτη του περιοδικού με κοίταξε σαν να μου έλεγε “Ε και;”».
Η Cardi B δεν αποκάλυψε το όνομα του φωτογράφος που την παρενόχλησε αλλά ούτε και το πότε συνέβη το περιστατικό. Όπως εξήγησε, μετά την χυδαία αυτή πράξη του επαγγελματία, μάζεψε γρήγορα τα πράγματά της και έγινε καπνός.
Αναφορικά με το κίνημα MeToo, η ράπερ πρόσθεσε: «Υπάρχουν κορίτσια από τη γειτονιά μου που ξέρω ότι έχουν αντιμετωπίσει ανάλογες συμπεριφορές. Σε κάνουν να νιώθεις ότι πρέπει να κάνεις συγκεκριμένα πράγματα. Συμβαίνει κάθε μέρα».
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που αποκαλύπτει πρώτη φορά τόσες λεπτομέρειες για το περιστατικό, η Cardi B είχε κάνει μια σχετική αναφορά και σε παλαιότερη συνέντευξη, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά της για το γεγονός ότι πολλές φορές τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης ή επίθεσης δεν γίνονται πιστευτά, επειδή θεωρούνται «εύκολες». «Όταν προσπαθούσα να γίνω σταρ, κάποιοι μου έλεγαν, “θες να σε βάλω στο εξώφυλλο του περιοδικούς” και μετά μου έδειχναν το πέος τους. Βάζω στοίχημα ότι αν κάποια από τις γυναίκες [που τους έχει τύχει αυτό] υψώσει το ανάστημά της και μιλήσει, πολλοί θα πουν “και τι μ’ αυτό; Είσαι απλά μια πόρνη, δεν έχει σημασία”» είχε πει η ράπερ στο Cosmopolitan το 2018.

Leave a Comment