Ο Γιώργος Παπαδόπουλος ετοιμάζει το νέο του single και, με μία συνεργασία – έκπληξη, θα μας κάνει όλους να πιστέψουμε σε… «Θαύματα»!

Ο επιτυχημένος ερμηνευτής και δημιουργός, που μας έχει χαρίσει δεκάδες επιτυχίες, τόσο με τη φωνή του, όσο και με τη φωνή άλλων συναδέλφων του, θα κυκλοφορήσει σύντομα, από την Panik Records και την Criminal Music, το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Θαύματα».Τη μουσική υπογράφει ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδόπουλος και τους στίχους ο Σταμάτης Γονίδης, ο οποίος έχει χαράξει τη δική του μοναδική πορεία στην ελληνική μουσική. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Γιώργος Παπαδόπουλος και ο Σταμάτης Γονίδης συνεργάζονται δισκογραφικά και το αποτέλεσμα θα εντυπωσιάσει.

Το «Θαύματα», που έρχεται μετά την επιτυχία «Το Χειρότερό Σου Ψέμα», θα κυκλοφορήσει μαζί με music video, τα γυρίσματα του οποίου θα γίνουν σε λίγες ημέρες.Στο μεταξύ, ο Γιώργος Παπαδόπουλος συνεχίζει τη φετινή του sold out περιοδεία, που ξεκίνησε στις αρχές Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στα τέλη Οκτωβρίου. Όλο αυτό το διάστημα, έκανε εμφανίσεις, τόσο στο πλευρό της Πάολα όσο και solo. Μάλιστα, για πρώτη φορά, εμφανίστηκε σε Λονδίνο, Σουηδία, Αυστραλία και Ισραήλ, γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία, ενώ στα μέσα Οκτωβρίου θα βρεθεί στη Ρωσία.

Leave a Comment