Ο Justin Bieber από πολύ μικρή ηλικία μπήκε στον χώρο της μουσικής και του θεάματος και κατάφερε να αποκτήσει τεράστια δόξα και χρήματα.

Το πρώτο του άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2010 κι έγινε κατευθείαν νούμερο ένα σε πολλές χώρες, με το «Baby» να έχει φτάσει τα 12 εκατομμύρια σε πωλήσεις!Μαζί με το μέγεθος της επιτυχίας του, όμως, άρχισαν να κυκλοφορούν και διάφορες φήμες σχετικά την προσωπική του ζωή και τις κακές συνήθειες που εμφανίζονταν η μία μετά την άλλη. Πλέον, ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την Hailey Baldwinκαι φαίνεται ότι ένιωσε την ανάγκη να γράψει για τη ζωή του και να παραδεχτεί πολλά από αυτά που του έχουν προσάψει τα τελευταία χρόνια.
«Έχετε προσέξει τα στατιστικά των παιδιών – σταρ και την έκβαση της ζωής τους; Υπάρχει τρελή πίεση και αρμοδιότητες που πέφτουν πάνω σε ένα παιδί, του οποίου το μυαλό, τα συναισθήματα κι οι μετωπιαίοι λοβοί του (αποφάσεις) δεν είναι ακόμα αναπτυγμένοι.
Ξέρετε, δε μεγάλωσα σε ένα σταθερό σπίτι, οι γονείς μου ήταν 18 χωρισμένοι, με καθόλου χρήματα, ακόμα νέοι κι επαναστάτες. Όλος μου ο κόσμος γύρισε ανάποδα. Από 13 χρονών αγοράκι από μικρή πόλη στο να με επαινούν αριστερά και δεξιά στον κόσμο, με εκατομμύρια να λένε πόσο με αγαπούσαν και πόσο απίστευτος είμαι. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά η σεμνότητα έρχεται με την ηλικία.Ξεκίνησα να κάνω πολύ βαριά ναρκωτικά στα 19 μου και κακοποιούσα όλες τις σχέσεις. Έγινα πικρόχολος, δε σεβόμουν τις γυναίκες και ήμουν θυμωμένος. Έγινα απόμακρος από όλους όσους με αγαπούσαν και κρυβόμουν πίσω από ένα κέλυφος ανθρώπου που είχα γίνει. Ένιωθα σα να μην μπορούσα να το αλλάξω. Μου πήρε χρόνια να ανακάμψω από όλες αυτές τις κακές αποφάσεις, να φτιάξω χαλασμένες σχέσεις και να αλλάξω τις συνήθειες στις σχέσεις.
Ευτυχώς, ο θεός με ευλόγησε με απίστευτους ανθρώπους που με αγαπούν για εμένα. Τώρα, διανύω την καλύτερη περίοδο της ζωής μου ‘ΓΑΜΟΣ’! Που είναι μία απίστευτη νέα υποχρέωση. Μαθαίνεις υπομονή, εμπιστοσύνη, καλοσύνη, σεμνότητα και όλα αυτά τα πράγματα που έχει ένας καλός άνθρωπος».

Leave a Comment