Η Alicia Keys και ο Miguel κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι με τίτλο SHOW ME LOVE.

Πρόκειται για το δεύτερο single της Alicia για φέτος, τρία χρόνια μετά το τελευταίο της album, HERE. O κιθαρίστας, Raphael Saadiq παίζει την κεντρική μελωδία του τραγουδιού.Το video clip, το οποίο συνοδεύει την κυκλοφορία του τραγουδιού σκηνοθέτησε η Cara Stricker, ενώ σε αυτό συμμετέχει ο Michael B. Jordan από τους BLACK PANTHER, η Zoe Saldana από το STAR TREK και ο γλύπτης (και σύζυγός της) Marco Perego Saldana.Το πρώτο single της Alicia Keys φέτος ήταν το RAISE A MAN, το οποίο κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο. Είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στα GRAMMYS τα οποία και παρουσίασε. Εκείνη τη βραδιά είχε τραγουδήσει και ένα medley με τραγούδια της Aretha Franklin.Τον Αύγουστο, η ALicia Keys “πόσταρε” στο Instagram το cover του OCEAN EYES, της Billie Eilish.

Από την άλλη, το τελευταίο album του Miguel ήταν το WAR & LEISURE (2017), ενώ τον Απρίλιο κυκλοφόρησε το Ισπανόφωνο EP, TE LO DIJE.

O Miguel, πρόσφατα, βρέθηκε στη επίκεντρο της δημοσιότητας φορώντας ένα T-Shirt ενάντια του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.

[youtube url=”https://youtu.be/vNf1tfEtfXI”]

Leave a Comment