Έξαλλους έκανε τους θαυμαστές της η Miley Cyrus σχετικά με τις δηλώσεις της για τη σεξουαλικότητα, καθώς είπε στις γυναίκες followers της πως «δεν χρειάζεται να είναι γκέι αν βρουν τον σωστό άντρα».

Η τραγουδίστρια, που έκανε coming out ως pansexual και genderfluid το 2015, έχει δηλώσει από καιρό υπέρμαχος των δικαιωμάτων της κοινότητας LGBTQ, ενώ ίδρυσε επίσης τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Happy Hippie για άστεγους queer νέους.Στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth, η Miley Cyrus έκανε μια σύντομη σχέση, που απασχόλησε έντονα τα μίντια, με την ριάλιτι σταρ Kaitlynn Carter. Τον τελευταίο όμως καιρό φήμες θέλουν να έχει σχέση με το μοντέλο και τραγουδιστή Cody Simpson, με τον οποίο έκαναν πρόσφατα μαζί ένα Instagram Live. Σε αυτό η τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων στις γυναίκες πως «δεν χρειάζεται να είστε γκέι» καθώς «υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω».«Παιδιά, υπάρχουν καλοί άντρες εκεί έξω, μην τα παρατάτε. Δεν χρειάζεται να είστε γκέι, υπάρχουν καλοί άνθρωποι με πέη που δεν είναι μ…ες, απλώς πρέπει να τους βρείτε», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια, με τον Simpson δίπλα της να γελάει. «Πρέπει να βρεις ένα πέος που δεν είναι μ…ας, κατάλαβες; Πάντα πίστευα πως έπρεπε να είμαι γκέι, επειδή νόμιζα ότι όλοι οι άντρες ήταν κακοί, αλλά δεν ισχύει. Υπάρχουν καλοί άνθρωποι εκεί έξω που απλώς τυγχάνει να έχουν πέος. Εγώ έχω γνωρίσει μόνο έναν και είναι σε αυτό το live», συνέχισε η τραγουδίστρια.

Τα σχόλια της Miley Cyrus εξόργισαν τους θαυμαστές της, που την κατηγόρησαν πως έτσι διαιωνίζει την λανθασμένη αντίληψη ότι το queerness είναι επιλογή ή στάση σε ένα ταξίδι που τελικά καταλήγει στην ετεροφυλοφιλία.Μετά τον σάλο, η τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα Instagram Story όπου διευκρίνισε πως μιλούσε άσχημα για «σκάρτους τύπους», τονίζοντας ξανά την στήριξή της στην κοινότητα LGBTQ. «Για να είμαι ξεκάθαρη, δεν επιλέγεις την σεξουαλικότητά σου. Γεννιέσαι όπως είσαι. Ανέκαθεν υπήρξε προτεραιότητά μου να προστατεύω την κοινότητα LGBTQ, της οποίας είμαι μέλος», έγραψε στο μήνυμά της.

Πριν από τον χωρισμό της με τον Liam Hemsworth, η Miley Cyrus είχε μιλήσει ανοιχτά για τον γάμο της με τον ηθοποιό και την σεξουαλικότητά της. «Είμαι σε μια ετεροφυλοφιλική σχέση, αλλά εξακολουθώ να έλκομαι έντονα σεξουαλικά από γυναίκες. Πολλοί γίνονται χορτοφάφοι για λόγους υγείας, αλλά το μπέικον παραμένει τέλειο και το ξέρω. Επέλεξα έναν σύντροφο και αυτός ο άνθρωπος νιώθω πως με στηρίζει περισσότερο», είχε πει σε συνέντευξή της.

Leave a Comment