Σε μία ζεστή βραδιά, με φίλους και συνεργάτες, γιόρτασε η Ελευθερία Αρβανιτάκη την κυκλοφορία του νέου της άλμπουμ «Τα Μεγάλα Ταξίδια», από την Panik Oxygen, αλλά και τα γενέθλιά της. 

Ο CEO της Panik Entertianment Group, Γιώργος Αρσενάκος, με την Ελευθερία Αρβανιτάκη

Οικοδέσποινα σε αυτή την ξεχωριστή βραδιά δεν ήταν μόνο η ίδια, αλλά και οι συντελεστές του δίσκου, ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και η στιχουργός Λήδα Ρουμάνη. 

Ο φιλόξενος και οικείος χώρος του α’ ορόφου του «Noel» άνοιξε για τους καλεσμένους λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης 17 Οκτωβρίου και βρήκε την Ελευθερία να υποδέχεται τους φίλους της σα να ήταν στο σαλόνι του σπιτιού της. Με το πιο ζεστό της χαμόγελο, με μια αγκαλιά για κάθε έναν, με τη χαρά της παρουσίασης του νέου υλικού το οποίο μοιράστηκε με όλους και με όλες.


Ελευθερία Αρβανιτάκη – Κωνσταντίνος Ρήγος

Τόσο η οικογένειά της, όσο και οι φίλοι μουσικοί και καλλιτέχνες που παρευρέθηκαν, μαζί με τους δημοσιογράφους και τους συνεργάτες, άκουσαν την Ελευθερία να διηγείται πώς έγινε αυτός ο δίσκος και να παραδέχεται τη χαρά που ένιωσε μέσα από τη συνεργασία με δύο νέους δημιουργούς.


Ελευθερία Αρβανιτάκη – Μανόλης Παντελιδάκης

Η ανταπόκριση όλων ήταν μόνο θετική και για τρεις ώρες κανένας δεν έφυγε από την γιορτή αυτή. Οι συζητήσεις για τα τραγούδια του δίσκου, που αποτελούσαν το soundtrack της βραδιάς, κράτησαν μέχρι αργά, τα χαμόγελα φώτιζαν τα πρόσωπα όλων, για να καταλήξουν φεύγοντας να δώσουν τα εύσημα στην Ελευθερία και στους δημιουργούς. 


Ελευθερία Αρβανιτάκη – Νατάσσα Μποφίλιου


Λήδα Ρουμάνη – Γιώργος Αρσενάκος – Ελευθερία Αρβανιτάκη – Θέμης Καραμουρατίδης


Μαργαρίτα Μυτιληναίου, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Γιούλη Επτακοίλη


Δημήτρης Βραχνός – Ελευθερία Αρβανιτάκη


Λήδα Ρουμάνη – Μυρτώ Ζομπανάκη – Χαρά Ζούμα – Ελευθερία Αρβανιτάκη


Κωνσταντίνος Ρήγος – Ελευθερία Αρβανιτάκη


Ξενοφών Ραράκος – Γιούλη Επτακοίλη – Γιώργος Μουχταρίδης – Ελευθερία Αρβανιτάκη

Τα «Μεγάλα Ταξίδια» ανήκουν πλέον σε όλους.
Καλή ακρόαση!

Βρείτε «Τα Μεγάλα Ταξίδια» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/TaMegalaTaxidia

Leave a Comment