Η εβδομαδιαία λίστα του Billboard επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη για τη Selena Gomez, η οποία είδε το LOSE YOU TO LOVE ME στην κορυφή.

Το περιβόητο τραγούδι για τη σχέση της με τον Justin Bieber, είναι το κομμάτι, που τοποθέτησε την τραγουδίστρια στην κορυφή του Billboard για πρώτη φορά, δέκα χρόνια μετά την εμφάνιση της Gomez στο Top-100.To LOSE YOU TO LOVE ME απολαμβάνει την απόλυτη επιτυχία, καθώς μετράει ήδη 38,8 εκ. streams στις ΗΠΑ και 39 χιλιάδες ψηφιακές πωλήσεις. Το τραγούδι είναι στην 41η θέση του ραδιοφωνικού airplay.H καλύτερη θέση στο Billboard για τη Selena Gomez ήταν το GOOD FOR YOU, το 2015, που σκαρφάλωσε στην 5η θέση. Η πρώτη εμφάνιση της τραγουδίστριας στο Billboard ήταν το 2009 με το TELL ME SOMETHING I DON’T KNOW.

H Gomez ήταν η γυναίκα τραγουδίστρια με τη μεγαλύτερη αναμονή για την κορυφή του chart εδώ και 30 χρόνια, μετά την Bette Midler, η οποία χρειάστηκε 16 χρόνια να δει την πρωτιά.Η κατάκτηση της κορυφής από τη Selena αποτελεί το ίδιο ευχάριστη είδηση και για τους συνθέτες ου τραγουδιού, Mattias Larsson και Robin Frediksson, οι οποίοι κατακτούν και αυτοί για πρώτη φορά την πρωτιά στο Billboard.

[youtube url=”https://youtu.be/zlJDTxahav0″]

 

Leave a Comment