Η Madonna ακύρωσε τρεις συναυλίες της στην Βοστώνη, από την περιοδεία «Madame X» λόγω «αφόρητου πόνου». «Παρακαλώ συγχωρείστε αυτήν την αναπάντεχη τροπή.

 

Το να κάνω τα σόου μου κάθε βράδυ μού φέρνει τόση χαρά και η ακύρωση είναι κάτι σαν τιμωρία για εμένα αλλά ο πόνο που βιώνω αυτή τη στιγμή είναι αφόρητος και πρέπει να ξεκουραστώ, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών ώστε να επιστρέψω πιο δυνατή και καλύτερη για το ταξίδι της Madame X μαζί σας», έγραψε η 61χρονη τραγουδίστρια σε μήνυμά της στο Instagram. Μια ημέρα νωρίτερα, η Madonna είχε δημοσιεύσει στον λογαριασμό της ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει «το συνηθισμένο παγωμένο μπάνιο της για τους πολλαπλούς τραυματισμού» και μπήκε σε μπανιέρα γεμάτη παγάκια, αφήνοντας να εννοηθεί πως η περιοδεία της Madame X καταπονεί το σώμα της.

 

Να σημειωθεί πριν από μερικές ημέρες, ο μουσικός Keisha Spooner της ηλεκτρονικής dance σκηνής την κατηγόρησε για αντιγραφή, λέγοντας πως τον άφησε έξω από τα credits του single «God Control» της Madame X, και ζήτησε 1% από τα έσοδα της περιοδείας της. Η Madonna δεν έχει απαντήσει μέχρι στιγμής στις κατηγορίες.

Leave a Comment