Μια αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή “Καλύτερα Δε Γίνεται” ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. Ο κύπριος τραγουδιστής και πρώην frontman των ONE, μίλησε από καρδιάς στη Φωτεινή Πετρογιάννη για την επαγγελματική του πορεία και προχώρησε σε αποκαλύψεις. 

 

Σχετικά με το συγκρότημα των ΟΝΕ από το οποίο τον γνωρίσαμε, δήλωσε: 

“Είναι καλλιτεχνικός εαυτός μου οι ONE, είναι μέρος του εαυτού μου, ποτέ δεν τους απαρνήθηκα. Θεωρώ πως αν θέλεις να κάνεις αυτή τη δουλειά πρέπει να θέλεις να είσαι το νούμερο ένα. Δεν ξέρω αν οι άλλοι από το γκρουπ με έβλεπαν ανταγωνιστικά και δεν με ένοιαζε. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα για να προσφέρω στην ομάδα, συνειδητά μπήκα στο συγκρότημα”.

Όσον αφορά τον Γιώργο Θεοφάνους και τη σχέση τους: 

“Ήθελα πάντα την αυτονομία μου, ήθελα να έχω λόγο. Είχα λόγο στους ONE γιατί με εμπιστευόταν ο Γιώργος Θεοφάνους. Ίσως ήταν ότι ήμασταν δύο δυνατοί χαρακτήρες με τον Γιώργο, είχα κάποιες διαφωνίες, αλλά ήθελα να ανοίξω τα φτερά μου. Δεν είχα σκοπό να εγκαταλείψω του ONE, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους μου είπε “ή μένεις ή φεύγεις”. Δεν μετάνιωσα που έφυγα. Μπορεί να έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με τον Γιώργο και γι’ αυτό να κοντραριζόμαστε. Στη δουλειά όμως ταιριάζουμε πολύ. Τα ξαναβρήκαμε ένα βράδυ που βρεθήκαμε τυχαία στην Άννα Βίσση πριν τρία χρόνια. Μιλήσαμε, είδαμε ο ένας τον άλλον και γελάσαμε”.

[youtube url=”https://youtu.be/v3Jbpx6MJ6c”]

Leave a Comment