Τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στην κατάμεστη Αίθουσα Φίλων Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης και σε κλίμα ενθουσιασμού και συγκίνησης η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης γιόρτασε τα 50 χρόνια λειτουργίας της

, με μια φαντασμαγορική συναυλία με το μουσικό συγκρότημα ΜΕΛΙSSES, που γιορτάζοντας με τη σειρά του, τα 10 χρόνια παρουσίας του στη μουσική σκηνή, ξεσήκωσε κυριολεκτικά μικρούς και μεγάλους, τραγουδώντας αποκλειστικά παλιές και νέες πολύ αγαπημένες επιτυχίες του, που τα τελευταία χρόνια κατέκτησαν τις καρδιές του κοινού.Κατά την έναρξη της συναυλίας, η Πρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης κ. Λίλα Μπακατσέλου απηύθυνε χαιρετισμό, εκφράζοντας τη μεγάλη της χαρά για την πραγματοποίηση της συναυλίας και με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων λειτουργίας της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, ευχαρίστησε το κοινό της Θεσσαλονίκης που όλα αυτά τα χρόνια ανταποκρίνεται στο κάλεσμα της ΕΛΕΠΑΠ, επιδεικνύοντας περίσσια αγάπη, αίσθημα αλληλεγγύης και συνεισφοράς.

Το πολυαγαπημένο συγκρότημα ΜΕΛΙSSES ανεβαίνοντας στη σκηνή προκάλεσε τον ενθουσιασμό των θεατών που, για τις επόμενες δύο ώρες, τραγούδησαν στον ρυθμό του, τις αγαπημένες επιτυχίες του συγκροτήματος. Κοινό και καλλιτέχνες έγιναν ένα για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ και γιόρτασαν με τον πιο ζεστό τρόπο τα 50 χρόνια ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης και τα 10 Χρόνια ΜΕΛΙSSES. Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου, κατέθεσε την εκτίμηση του και τον θαυμασμό του για το έργο της ΕΛΕΠΑΠ και εξέφρασε τη μεγάλη χαρά και τιμή του συγκροτήματος και των συνεργατών του, να δώσουν μια συναυλία για τα Γενναία Παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ.

Το αγαπημένο συγκρότημα, λίγες ώρες πριν την πολυαναμενόμενη συναυλία, επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, στους Ελαιώνες Πυλαίας, δίνοντας μεγάλη χαρά στα παιδιά, τους γονείς, τους εργαζόμενους και τα μέλη της διοίκησης που υποδέχτηκαν τις ΜΕΛΙSSES με μεγάλη χαρά. Τα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ, που δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους, πρόσφεραν τα δώρα τους στα μέλη τους συγκροτήματος… αλλά ζήτησαν και αυτόγραφα!

Leave a Comment