Μία σημαντική και συγκινητική στιγμή στην πολυετή καριέρα του έζησε ο Αντώνης Ρέμος τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου, καθώς βραβεύτηκε για την προσφορά του στη μουσική από το σερβικό Karic Foundation!

Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής ταξίδεψε στο Βελιγράδι για να παραλάβει την τιμητική διάκριση που του απονεμήθηκε ως αναγνώριση του ταλέντου του και για τη συμβολή του στο να έρθουν κοντά οι λαοί της Ελλάδας και της Σερβίας μέσα από τη μουσική.Το ίδρυμα Karic είναι ένα από τα σημαντικότερα ιδρύματα της γειτονικής χώρας, που σκοπό έχει την προώθηση των γραμμάτων και των τεχνών και θεωρείται εφάμιλλο με την σουηδική ακαδημία των Νόμπελ.«Νιώθω ευλογημένος που βραβεύτηκα από το Karic Foundation. Βελιγράδι, σ’ ευχαριστώ για τη φιλοξενία», έγραψε στα social media ο Αντώνης Ρέμος, αναρτώντας φωτογραφία του από τη βράβευση.

Ο Αντώνης Ρέμος είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Σερβία. Τα τραγούδια του γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία και εκεί, ενώ έχει πραγματοποιήσει αρκετές συναυλίες που έγιναν sold out  και πολλά κομμάτια του έχουν διασκευαστεί στα σερβικά.Ο Αντώνης Ρέμος, που πρόσφατα κυκλοφόρησε τη νέα του επιτυχία «Όλα Τα Δάκρυα» από την Panik Records, εμφανίζεται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην «Πύλη Α» της Θεσσαλονίκης.

Leave a Comment