Οι προετοιμασίες για τον 65ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision έχουν ξεκινήσει και όλοι οι Euro Fans περιμένουν με αγωνία να έρθει ο Μάιος του 2020. για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους show.

 

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες ανακοινώθηκαν και οι παρουσιαστές των τριών μεγάλων βραδιών.

 

Ο λόγος για τρία πρόσωπα αγαπημένα στην ολλανδική showbiz. Συγκεκριμένα, στο τιμόνι της παρουσίασης θα βρίσκονται η Edsilia Rombley, η Chantal Janzen και ο Jan Smit.

Η σκηνή της Eurovision 2020

Ωστόσο, οι διοργανωτές έχουν δώσει στο φως της δημοσιότητας μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision στα social media και τις πρώτες μακέτες που απεικονίζουν πώς θα είναι σκηνή, από τον σχεδιαστή Florian Wieder.

Τα τρία βασικά χαρακτηριστικά της σκηνής είναι Φλατ, Μίνιμαλ και Μοντέρνα και επιθυμούν οι καλλιτέχνες που θα βρεθούν εκεί να είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο κοινό.

Όπως δήλωσε ο σχεδιαστής, η σκηνή δείχνει τη σύνδεση μεταξύ ουρανού, θάλασσας και γης. Οι οριζόντιες γραμμές θα λειτουργήσουν ως ένα παράθυρο που θα ανοίξει τον μαγευτικό κόσμο της Eurovision 2020.

Μάλιστα, το Green Room θα βρίσκεται μέσα στην αρένα που θα διεξάγεται ο διαγωνισμός και όχι σε κάποιο άλλο χώρο του σταδίου, όπως έγινε στην Eurovision 2019.

Το logo της Eurovision 2020

Το λογότυπο του διαγωνισμού που θα διεξαχθεί τον Μάιο στην Ολλανδία είναι ένα ρολόι σε μοντέρνο σχεδιασμό που ως δείκτες περιλαμβάνει τις 41 χώρες που θα συμμετάσχουν.

Είναι μια η ιδέα που σκέφθηκαν οι δημιουργοί του και που σύμφωνα με δηλώσεις των υπευθύνων της EBU τους ικανοποιεί απόλυτα.

Ο εκτελεστικός διευθυντής της διοργάνωσης Jon Ola Sand εξέφρασε και αυτός την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για το σχεδιαστικό αποτέλεσμα του logo.

Το κεντρικό σύνθημα που έχει επιλεγεί για την Eurovision 2020 είναι «Open up».

Leave a Comment