Ο Χρήστος Χολίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και μίλησε για τις δυσκολίες που είχε στο βίντεο κλιπ του νέου του τραγουδιού «Μάτια μου όμορφα», καθώς κάποιοι του έστησαν απάτη.

 

Έχεις ετοιμάσει καινούργιο τραγούδι.

 

«Έχω κάνει ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Μάτια μου όμορφα», μ’ ένα τρομερό βιντεοκλίπ που αξίζει να το δείτε, γιατί κόπιασα πάρα πολύ».

Γιατί κόπιασες;

«Γιατί ταξιδέψαμε σε δύο χώρες και τελικά μας «έκατσε» το Ντουμπάι. Δεν μπορούσαμε στο Κάιρο να κάνουμε αυτά που θέλαμε, το βιντεοκλίπ ήταν μισό. Μπλέξαμε με κάποιους απατεώνες».

Τι συνέβη;

«Είχαμε μιλήσει μ’ ένα σκηνοθέτη, που ήθελε να μας πάει σ’ ένα μέρος στην Αίγυπτο, μαζί με μια χορεύτρια κι ένα χαλί, για να χορέψει η κοπέλα. Μας πήγε 200 χιλιόμετρα μακριά από το Κάιρο, στο πουθενά, μόνοι μας, και όταν φτάσαμε εκεί, ήταν άλλο το μέρος από εκείνο που μας είχαν πει. Μας ταλαιπώρησαν, η μέρα πέρασε, χάσαμε τον «μπούσουλα», χάσαμε χρήματα’ τα χάσαμε όλα. Το ότι χάσαμε χρήματα ήταν το μικρό κακό. Ήθελα να βγει το αποτέλεσμα, αλλά αφού δεν συνέβη, αποφάσισα με τον Αλεξ Κωνσταντινίδη, τον προσωπικό μου φίλο, «αδελφό» και σκηνοθέτη, να πάμε στο Ντουμπάι, γιατί θέλαμε έρημο, και ήθελα πολύ να βγάλω αυτή την εικόνα για το τραγούδι μου. Ήθελα τον άνθρωπο της ερήμου, το βεδουίνο, το οποίο πέτυχα ακριβώς όπως το είχα φανταστεί. Είναι από τις ωραιότερες δουλειές που έχω κάνει και δεν ήθελα να τελειώσει».

-Οπότε, το εμπόδιο «λειτούργησε» για καλό;

«Κάπως έτσι, ναι. Νομίζω ότι πρέπει να έχεις επιμονή στο στόχο και αυτό ήταν ένα ακόμα παράδειγμα για τον τρόπο που χειρίζομαι τα πράγματα, όταν έχω κάτι στο μυαλό μου, επιμένω πάρα πολύ.

-Αυτή την τακτική ακολουθείς και στα προσωπικά σου;

«Προσωπικά έχω πολλά χρόνια να το κάνω, να επιμείνω σε μια γυναίκα για να πετύχω το… στόχο. Επαγγελματικά το κάνω χωρίς σταμάτημα, επιμένω. Ακόμα και να κάνω λάθος, προσπαθώ ξανά».

-«Κυνηγός» έχεις σταματήσει να είσαι;

«Δεν θα ήθελα ποτέ να σταματήσω να είμαι «κυνηγός», δεν μου αρέσει να με κυνηγάνε οι γυναίκες, είμαι ο κλασικός τύπος άντρα, όπως οι περισσότεροι άντρες».

-Είσαι άντρας «παλαιάς κοπής»;

«Ανάλογα, μπορεί να με πεις. Είμαι στο ρόλο που έχω μάθει, δεν θέλω να αλλάξω, ούτε οι άλλοι να αλλάξουν, όταν αυτό πηγαίνει έτσι, το ακολουθώ».

Leave a Comment