Στο νέο ντοκιμαντέρ της Taylor Swift, “Miss Americana”, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, υπήρξαν για εκείνη, σχόλια του τύπου “Είναι πολύ κοκαλιάρα”.

Όπως αποδεικνύεται, η ίδια ήταν τρομερά ενοχλημένη από αυτές τις δηλώσεις και δεν δίστασε να το αποκαλύψει.«Με ενοχλούσε να βλέπω φωτογραφίες μου και τον εαυτό μου κάθε μέρα». Η Swift αναγνωρίζει ότι υπήρξαν στιγμές στο παρελθόν όπου αισθανόταν πολύ παχιά “και αυτό ακριβώς την έκανε να σταματήσει να τρώει”.

 

«Δεν ήξερα αν θα αισθανόμουν άνετα να μιλάω για την εικόνα του σώματός μου και να μιλάω για τα πράγματα που έχω περάσει από την άποψη του πόσο ανθυγιεινό ήταν για μένα», λέει η τραγουδίστρια. «Δεν είμαι τόσο άτρωτη όσο θα έπρεπε να είμαι και γι’ αυτό το θέμα. Μπορεί να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι που αντιμετωπίζουν κάτι παρόμοιο αλλά το μόνο που γνωρίζω είναι η δική μου εμπειρία και η σχέση μου με το φαγητό», πρόσθεσε η τραγουδίστρια.Και συνεχίζει, λέγοντας: «Θυμάμαι πως, όταν ήμουν 18 ετών, ήταν και η πρώτη φορά που βρισκόμουν στο εξώφυλλο ενός περιοδικού. Και ο τίτλος ήταν ” Έγκυος στα 18″, επειδή φορούσα κάτι που έκανε την κοιλιά να μην φαίνεται επίπεδη. Ένιωσα πολύ άσχημα, ότι τιμωρήθηκα για το σώμα μου».«Νομίζω ότι ποτέ δεν ήθελα να μιλήσω γι ‘αυτό πριν και νιώθω αρκετά άβολα, ακόμη και τώρα, μιλώντας για αυτό».

Leave a Comment