Η Madonna δεν σταματά να ακυρώνει τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της περιοδείας «Madame X Tour». Η «βασίλισσα της ποπ» δεν θα πραγματοποιήσει απόψε το πρώτο από τα 15 live shows που είναι προγραμματισμένα μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου στο London Palladium  της βρετανικής πρωτεύουσας.

Με χθεσινή ανάρτησή της στο instagram ανακοίνωσε: «Λυπάμαι βαθύτατα που αναγκάζομαι να ακυρώσω τη συναυλία της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στο Λονδίνο. Με υποδείξεις των γιατρών πρέπει να ξεκουραστώ για λίγες μέρες. Όπως γνωρίζετε, έχω τραυματισμούς που με έχουν ταλαιπωρήσει από την αρχή της περιοδείας, αλλά πρέπει πάντα να ακούω το σώμα μου και να βάζω την υγεία μου πρώτα από όλα. Το τελευταίο πράγμα που θέλω είναι να απογοητεύω τους φαν μου ή να θέτω υπό αμφισβήτηση τη φήμη του σόου μου. Θα συνεχίσω όσο μπορώ». Η Madonna έσπευσε επίσης να εξηγήσει ότι η συναυλία της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά, ενώ καθησυχάζοντας όσους είχαν προμηθευτεί εισιτήριο, διαβεβαιώνει ότι θα γίνει επιστροφή των χρημάτων. Και καταλήγει: «Ξανά, λυπάμαι βαθύτητα που απογοήτευσα μερικούς. Να ξέρετε ότι με πληγώνει περισσότερο από όσο φαντάζεστε το γεγονός ότι πρέπει να ακυρώνω κάποιο από τα σόου. Σας ευχαριστώ ξανά για την κατανόηση».
Από την έναρξη της περιοδείας «Madame X Tour» τον περασμένο Σεπτέμβριο μέχρι σήμερα, έχουν ακυρωθεί συνολικά 10 συναυλίες της.

Leave a Comment