Η Νατάσσα Μποφίλιου βρίσκεται στη καλύτερη φάση της τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια απολαμβάνει έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο στο πλευρό του συζύγου της, Χρήστου Κορτσέλη, ενώ επαγγελματικά συνεχίζει τις παραστάσεις της «Εν Λευκώ» στο Piraeus 117 Academy.

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε στο περιοδικό Glow για τον σύζυγό της, ενώ αποκάλυψε αν ζηλεύει ή όχι! Μάλιστα, στη συγκεκριμένη συνέντευξη προσπάθησε να περιγράψει τη ζωή της μέσα στα 24 γράμματα της αλφαβήτου.

 
 

Γάμος

Καταρχάς, δεν έχει αλλάξει καθόλου η σχέση µας. Ζούσαµε ήδη πολλά χρόνια μαζί. Μου έχει πάρει πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι όταν µιλάω για τον Χρήστο, δεν θα πω «το αγόρι µου». Θα πω, «ο άντρας µου». Συνήθως λέω, «το αγόρι µου». Οπότε, δεν µπορώ να πω ότι έχει αλλάξει κάτι στη σχέση. Μάλλον, μπαίνουμε σε άλλη φάση.

Δράμα

Είμαι δραματική, µε την έννοια ότι µου αρέσει η θεατρικότητα στη ζωή µου. Μου αρέσει να κάνω μια εμφάνιση και τα ρούχα µου να έχουν µία δραµατικότητα. Να έχουν κάτι το θεατρικό. Δεν είµαι drama queen, να πέφτω στα πατώµατα και τέτοια. Όταν βουλιάζω, γιατί βουλιάζω πολλές φορές, είμαι σιωπηλή. Βαθιά και σκοτεινή. Δεν έχω εξάρσεις.

Ζήλεια

Δεν έχω ζηλέψει κομμάτι κάποιου άλλου καλλιτέχνη, γιατί απολαμβάνω υπερβολικά τη θέση µου ως ακροατής. Αν είµαι ζηλιάρα στην προσωπική µου ζωή; Όχι, αλλά βγάζω νύχια αν νιώσω ότι δεν είµαι στη θέση που πρέπει. Που θεωρώ ότι µου αξίζει. Θέλω να ξέρω ότι μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, αρκεί εµένα να µ’ έχεις εκεί που θέλω.

Ηδονή

Στη σκηνή δεν αισθάνομαι ηδονή. Αισθάνομαι ελευθερία. Ότι δεν έχω βάρος. Ότι είµαι πάνω από το πάτωµα. Το απολαµβάνω υπερβολικά, αλλά µε άλλο συναίσθημα. Πού νιώθω ηδονή; Στο σεξ και στο φαγητό Ξεκάθαρα πράγµατα.

Σώμα

Δεν είχα ανασφάλεια ποτέ µε τον εαυτό µου. Αυτήν την περίοδο έχω αποφασίσει να κάνω κάθε μέρα γυμναστική. Θέλω μια εκτόνωση. Ακόμη κι αν είμαι ξενυχτισμένη, κουρασμένη, άρρωστη, θα πιέσω τον εαυτό µου να το κάνει. Και θα το κάνει. Πιέζω τον εαυτό µου.

Leave a Comment