Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε όσους κάνουν διπλωματικές κινήσεις για να ανελιχθούν, ενώ απάντησε στην ερώτηση που αφορά στο πως το αντιμετωπίζει αν πρέπει να συνεργαστεί με κάποιον από εκείνους.

 

 

Τι είναι πιο δύσκολο, να χτίσεις μια καριέρα ή να την κρατήσεις;

Να την κρατήσεις! Γιατί αυτό προϋποθέτει συνέπεια και λόγο ύπαρξης. Προσωπικά, βρίσκομαι στη δισκογραφία από το 1992.

Θα έλεγες για τον εαυτό σου πως είσαι εύκολος συνεργάτης;

Στη δουλειά μου θεωρούμαι δύσκολος, αλλά αν καταλάβεις τι θέλω και πώς λειτουργώ, δεν διατρέχεις κίνδυνο. Τα περισ­σότερα μεγάλα ονόματα της μουσικής κάθε χρόνο αλλά­ζουν ορχήστρα γιατί τσακώνο­νται. Και μετά βγαίνω εγώ ο στριμμένος που έχω από το 2008 την ίδια μπάντα. Ε, πώς γίνεται αυτό;

Πόσες φορές έχεις τσακωθεί με την μπάντα;

Πολύ λίγες! Υπάρχουν κά­ποια «καλά παιδιά» της μουσικής που είναι τόσο… «καλά παιδιά» που δεν μιλι­ούνται με τους μισούς ‘Ελληνες καλλιτέχνες. Εγώ δεν κάνω τέτοια!

Γέμισε ο χώρος σας με «καλά παιδιά»;

Αυτό πού το πας; Προτιμώ να ‘μαι το κακό παιδί! Γιατί έχω γνωρίσει κάτι καλόπαιδα που αποδείχτηκαν τα χειρότερα. Γενικά, μου αρέσουν οι άνθρωποι που ό,τι έχουν να πουν σ’ το λένε ευθέως, με καλό ή κακό τρόπο, αλλά ευθέως. Έχω σιχαθεί τους διπλωμάτες που κάνουν τα πάντα για να πετύχουν έναν ματαιόδοξο σκοπό. Νιώ­θουν σπουδαίοι και είναι τόσο τεράστια η ανάγκη τους για αυτοπροβολή. Δυστυχώς, έχουν δει πολλά τα μάτια μου σ’ αυτή τη δουλειά…

Και όταν πρέπει να συνεργαστείς μαζί τους, τι κάνεις;

Γι’ αυτό υπάρχουν τα διαφορετικά καμαρίνια. (γέλια)

Τα τραγούδια σου πώς θα τα χαρακτήριζες;

Ερωτικά! Είμαι ο τραγουδιστής του έρωτα!

‘Οντως έχεις πει πολλά ερωτικά κομμάτια…

Μόνο ερωτικά έχω πει! Καταρχάς, έχω το νούμερο ένα «γαμοτράγουδο»: το «Έμεινα εδώ»! Κι είναι ωραίο να νιώθεις ότι ήσουν το μουσικό χαλί σε ένα love story!

Leave a Comment