Ο Νίκος Οικονομόπουλος μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε πως αποχωρεί από το Κέντρο Αθηνών μετά από 3 χρόνια συνεργασίας.

Στην ανακοίνωσή του ο λαϊκός τραγουδιστής ανέφερε: «Μετά από τρία όμορφα χρόνια στο Κέντρο Αθηνών ήρθε η ώρα να κλείσει ένας κύκλος γεμάτος δυνατές στιγμές. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που περάσατε τα βράδια σας μαζί μας. Επίσης ευχαριστώ τους συναδέλφους μου για την άψογη συνεργασία μας, την ορχήστρα μου και όλους τους συνεργάτες μου στον ήχο τα φώτα, τη σκηνή και το προσωπικό.»

Να σημειώσουμε ότι η ξαφνική αποχώρηση του Νίκου Οικονομόπουλου έγινε τη στιγμή που το πρόγραμμα πήγαινε πολύ καλά και το μαγαζί είχε κόσμο κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι λόγοι της αποχώρησής του δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστοί. Εικάζεται ότι ίσως προέκυψε κάποια διαφωνία με την διοίκηση του νυχτερινού κέντρου.Τι συνέβη όμως και ο Νίκος Οικονομόπουλος αποχώρησε ξαφνικά; Ο Κώστας Φραγκολιάς αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο στο Happy Day.«Η πρώτη μικρή προστριβή ανάμεσα στον Οικονομόπουλο και τον επιχειρηματία ήταν στις αρχές της σεζόν, όπου ο επιχειρηματίας ζήτησε από τον Νίκο να έρθει μαζί στο σχήμα και ένα άλλο μεγάλο όνομα. Ήταν για την Πάολα. Ο Νίκος Οικονομόπουλος αρνήθηκε. Σιγά-σιγά, που αυτό συμβαίνει παντού μετά τις γιορτές, υπήρξε κάμψη. Ζητήθηκε από τον Νίκο Οικονομόπουλο να μειώσει τις απολαβές του, γιατί το μαγαζί δεν έβγαινε. Ζήτησε μείωση αποδοχών και αυτό ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν το δέχτηκε. Ο επιχειρηματίας είπε πως αυτό το Σαββατοκύριακο που δεν θα δουλέψουν, θα το εξοφλήσουν κανονικά στους εργαζόμενους» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φραγκολιάς.

Leave a Comment