Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Billie Eilish κατέρριψε ρεκόρ, καθώς σκαρφάλωσε σήμερα στην κορυφή των πωλήσεων στη Βρετανία με το επίσημο σάουντρακ της επόμενης ταινίας με τις περιπέτειες του James Bond, που κυκλοφόρησε μόλις πριν από μία εβδομάδα.

 

 

Με τίτλο «No Time To Die», όπως η ταινία, το τραγούδι διατέθηκε σε 90.000 αντίγραφα και 10,6 εκατομμύρια streamings σε διάστημα 7 ημερών και εκτοξεύτηκε αμέσως στην πρώτη θέση, έγινε γνωστό από τον επίσημο φορέα Κατάταξης των Πωλήσεων, το UK Official Charts Company.

Πρόκειται για την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών για ένα τραγούδι του James Bond, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του. Το «Skyfall» της τραγουδίστριας Adele πούλησε 84.000 αντίγραφα, την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του, τον Οκτώβριο του 2012.

Η Billie Eilish ερμήνευσε το τραγούδι για πρώτη φορά αυτήν την εβδομάδα, στα Brit Awards, τα βρετανικά βραβεία της ποπ μουσικής, όπου η νεαρή καλλιτέχνιδα τιμήθηκε ως η «καλύτερη καλλιτέχνιδα διεθνώς».

Το «No Time To Die» είναι το δεύτερο τραγούδι ταινίας James Bondπου κατακτά την κορυφή των πωλήσεων σινγκλ στη Βρετανία στα 57 χρόνια που μετρούν συνολικά οι περιπέτειες του διάσημου κατασκόπου μετά το «Writing’s On The Wall» του Sam Smith.

Leave a Comment