Οι Les Au Revoir, με ανοιξιάτικη και χορευτική διάθεση, επιστρέφουν για να μας παρουσιάσουν μέσα από το album «Στους Πέντε Ανέμους» το τρίτο ραδιοφωνικό τους single που έχει τίτλο «Βγες», μια πρωτότυπη σύνθεση, τη μουσική της οποίας υπογράφει ο Στέφανος Κορκολής και τους στίχους η Ρεβέκκα Ρούσση.

 

Το αιθέριο μουσικό ταξίδι των Les Au Revoir, που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό, με το νέο τους album να κερδίζει τις πιο θερμές εντυπώσεις, συνεχίζεται με το «Βγες», όπου μας προσκαλούν στον δικό τους μαγικό κόσμο, έναν κόσμο γεμάτο χορό και κέφι, αστραφτερή 70’s αισθητική, πλούσια πνευστά, ηλεκτρικές κιθάρες, εκλεπτυσμένα beats και πολύχρωμη αισιόδοξη ερμηνεία.

«Βγες ήλιο να δεις… Βγες και ας χαθείς…» στα πλούσια χορευτικά μονοπάτια των Les Au Revoir, που αυτή την φορά έχουν να μας προτείνουν μια πρωτότυπη σύνθεση ενορχηστρωμένη με την δική τους ξεχωριστή αισθητική, με σκοπό να μας οδηγήσουν με ρυθμό στον δικό τους αστραφτερό κόσμο!

H κυκλοφορία του «Βγες» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό video clip που θα γεμίσει χρώματα και συναισθήματα τις οθόνες μας, καθώς και με ένα άκρως δυναμικό dance remix από τον παράγωγο των επιτυχιών Taso Pilarino!

[youtube url=”https://youtu.be/1JSs5RsMRlg”]

Leave a Comment