Ο Χρήστος Δάντης μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε από το νέο του τραγούδι «Δεν υπάρχει Θεός» έδωσε τη δική του απάντηση, μιλώντας στο Happy Day.

Ο ίδιος φαίνεται να υποστηρίζει το καλλιτεχνικό του δημιούργημα, λέγοντας μάλιστα ότι εφόσον έχουν παρεξηγήσει στο παρελθόν τον Χριστό και τον Γαλιλαίο, είναι λογικό να παρεξηγήσουν και τον ίδιο.

«Ξέρω ότι το τραγούδι έχει ενοχλήσει, ξέρω ότι υπάρχουν κάποιοι που το έχουν παρεξηγήσει. Κάποιοι άλλοι που στέκονται μόνο στον τίτλο του και κάποιοι από αυτούς που συνήθως απαντούν εν θερμώ. Επειδή βρίσκομαι και εγώ εν θερμώ, δεν μου αρέσει να απαντήσω τώρα.Με λένε άθεο, σατανιστή, μέχρι γέρο. Έχουν αντιδράσει στο παρελθόν με πολύ μεγαλύτερους από μένα. Εδώ έχει παρεξηγηθεί ο Γαλιλαίος, ο λόγος του Χριστού… Εμένα δεν θα παρεξηγήσουν;Ομολογώ πως το βίντεο κλιπ μπορεί να είναι σοκαριστικό, ανατριχιαστικό. Έχει κάποιες εικόνες πάρα πολύ σκληρές, όμως είναι αλήθεια. Αυτά που γίνονται στον κόσμο. Θα έπρεπε να έχουν αποσυρθεί πολλά τραγούδια πριν το δικό μου. Θα ήταν άδικη μια τέτοια απόφαση. Εύχομαι σε όλη μου τη ζωή να μη γίνω παλιατζούρα» εξήγησε ο Χρήστος Δάντης.

Leave a Comment