Οι ΜΕΛΙSSES παρουσιάζουν το music video της νέας τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά», το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή του κοινού και μέσα από μία συγκινητική πρωτοβουλία για την οικονομική ενίσχυση των νοσοκομείων εν μέσω της πανδημίας.

Το no1 συγκρότημα της χώρας «έντυσε» το «Μισή Καρδιά», που κυκλοφορεί από την Panik Records, με μία συγκλονιστική homemade ταινία μικρού μήκους, που σκηνοθέτησε ο πολυτάλαντος frontman τους, Χρήστος Μάστορας.Ξεκινώντας με ένα γράμμα προς το μέλλον, στο video του «Μισή Καρδιά» ξετυλίγεται μία καθηλωτική ιστορία με κεντρικό θέμα τον «ιό» του έρωτα. Άραγε, όταν έχεις ερωτευτεί και αγαπήσει με όλη σου την καρδιά, μπορείς να «γιατρευτείς» αν ξεριζώσεις τη μισή;
Τα πλάνα επιλέχθηκαν από υλικό που έστειλε το κοινό και μαγνητοσκοπήθηκαν μέσα στο σπίτι ή αποτελούν stock εξωτερικών πλάνων πριν από τις απαγορεύσεις. Αντί αμοιβής, οι ΜΕΛΙSSES κατέθεσαν το ποσό των 5.000 ευρώ στον ειδικό λογαριασμό για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.Το «Μισή Καρδιά», σε στίχους και μουσική ΜΕΛΙSSES και STAN Αντιπαριώτη, ξεχώρισε και αγαπήθηκε αμέσως, συνεχίζοντας το μοναδικό σερί των μεγάλων επιτυχιών που μας έχει χαρίσει το κορυφαίο συγκρότημα στα δέκα χρόνια της παρουσίας του. Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του, το τραγούδι κατέκτησε το no1 στο iTunes chart, θέση στην οποία παραμένει επί σειρά εβδομάδων και μπήκε στο top10 του ελληνικού Official Airplay Chart by MediaInspector , όπου αποτελεί highest climber.

Το «Μισή Καρδιά» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: 
https://smarturl.it/MisiKardiaMelisses

Δείτε το music video:

[youtube url=”https://youtu.be/UNuxomNaJfM”]

Leave a Comment