Κάθε του δουλειά χαρακτηρίζεται από επαγγελματισμό, ποιότητα και δημιουργικότητα… το αποτέλεσμα της μιλά άλλωστε από μόνο του. Δεν είναι τυχαίο ότι πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που το όνομά του έχει γίνει συνώνυμο της επιτυχίας!

 

Ο Νίκος Βέρτης ανήκει, χωρίς αμφιβολία, στα σημαντικότερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου με πιστό κοινό που τον ακολουθεί σε κάθε βήμα του, κάνει sold out τις εμφανίσεις του και μετατρέπει τα τραγούδια του σε… soundtracks των διάφορων εκφάνσεων της ζωής του. 

Ο κορυφαίος έλληνας ερμηνευτής δουλεύει σκληρά πάνω σε οτιδήποτε επιλέγει να παρουσιάσει στο κοινό και κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να υπερπηδά κάθε φορά τον πήχη που ο ίδιος έχει ήδη θέσει πολύ ψηλά. 

Το ίδιο συνέβη φυσικά και σε ότι αφορά τη νέα του κυκλοφορία, το μελωδικό «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois» σε συνεργασία με τον Γάλλο super star, Amir. 

Μαζί με το video clip, το τραγούδι κυκλοφόρησε πριν περίπου ένα μήνα και παρότι συνέπεσε με την απαρχή όλης αυτή της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε λόγω της πανδημίας… δεν έδειξε να συναντά κανένα εμπόδιο! Η πορεία που διέγραψε και συνεχίζει να διαγράφει μπορεί να χαρακτηριστεί ως φρενήρης. 

Συγκεντρώνει πάνω από 5,5 εκατομμύρια προβολές και 110 χιλιάδες likes πριν καν συμπληρωθεί ένας μήνας κυκλοφορίας, παρέμεινε για πολλές ημέρες στην κορυφή των τάσεων του YouTube ενώ και τα ραδιόφωνα το έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα. 

Στο Official Chart της IFPI συναντάμε το «Η Λέξη Σ’ Αγαπώ / Si On N’Aime Qu’Une Fois» στο νούμερο 11 της μικτής κατηγορίας με άνοδο 2 θέσεων από την προηγούμενη εβδομάδα και ανοδικές τάσεις γενικότερα που αναμένεται να ξεδιπλωθούν ακόμη περισσότερο και τις επόμενες εβδομάδες. 

Ακόμη μία δουλειά του Νίκου Βέρτη κατακτά άμεσα το κοινό και αποδεικνύει πως ο ίδιος, πρωτίστως ως μουσικός και μετά ως τραγουδιστής, φροντίζει πάντα στην εντέλεια κάθε του βήμα με σεβασμό προς το κοινό που του έχει εκδηλώσει την αγάπη και την αφοσίωσή του όλα αυτά τα χρόνια!

[youtube url=”https://youtu.be/KtdOEUENVgk”]

Leave a Comment