Ένα από τα θέματα που απασχόλησαν ιδιαίτερα τον κόσμο τις τελευταίες μέρες ήταν η πολύ αδυνατισμένη εμφάνιση της Adele.Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια, έκανε μια ανάρτηση στο Instagram μετά από μήνες δείχνοντας σε όλους τη νέα της εμφάνιση μετά την απώλεια 45 ολόκληρων κιλών!

Ωστόσο, στα social media ξέσπασε ένας διαδικτυακός πόλεμος με χιλιάδες σχόλια για την τραγουδίστρια.Όλοι είχαν κάτι να πουν, είτε θετικό είτε αρνητικό. Πολλοί την επαίνεσαν για την νέα της εμφάνιση που πέτυχε μετά από μεγάλη προσπάθεια προφανώς. Ωστόσο, υπήρξαν και εκείνοι που θεώρησαν προσβλητικά τα σχόλια που ανέφεραν πόσο καλή είναι τώρα, σε σχέση με το παρελθόν.Άλλοι έγραψαν ότι προτιμούσαν την παχουλή Adele και ότι θα χάσει πολλούς θαυμαστές από τα σόου της, όμως το θέμα είναι πώς προτιμά η ίδια τον εαυτό της αυτή τη στιγμή.

Κάποια κακοπροαίρετα σχόλια βασίζονταν στο πώς η ίδια είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν το μπούλινγκ για τα κιλά της, λέγοντας ότι ποτέ δεν είχε στόχο να μοιάζει με μοντέλο.«Ποτέ δεν είδα εξώφυλλα ή βιντεοκλίπ και είπα ότι πρέπει να δείχνω έτσι αν θέλω να κάνω επιτυχία» είχε πει, ενώ όταν ο Καρλ Λάγκερφελντ την είχε πει χοντρή του είχε δώσει πληρωμένη απάντηση λέγοντας: «Απολαμβάνω να είμαι αυτή που είμαι, πάντα αυτό έκανα. Έχω δει ανθρώπους που αυτό το πράγμα δυναστεύει τις ζωές τους, ξέρεις, το να θέλουν να είναι πιο αδύνατοι ή να έχουν μεγαλύτερο στήθος, και πως όλο αυτό τους εξαντλεί. Και απλώς δεν το θέλω στη ζωή μου και δεν έχει υπάρξει ποτέ πρόβλημα για μένα. Τουλάχιστον, δεν έκανα ποτέ παρέα με τέτοιου είδους απαίσια άτομα που το κάνουν πρόβλημα».Το γεγονός ότι μετά από κάποια χρόνια αποφάσισε να αδυνατίσει, δεν σημαίνει βέβαια ότι ανατρέπει όσα πίστευε στο παρελθόν.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Τwitter.

Leave a Comment