Το τελευταίο τραγούδι από το album «Παράξενα Δεμένοι» ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ο Γιώργος Σαμπάνης, με τίτλο «Άγρια Θάλασσα»!

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του album, ο δημοφιλής τραγουδιστής και ταλαντούχος δημιουργός προσθέτει την τελευταία πινελιά, χαρίζοντας μας ακόμα μία επιτυχία. Το νέο τραγούδι φυσικά υπογράφει το δίδυμο που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του, ο Γιώργος Σαμπάνης σε μουσική και η Ελεάνα Βραχάλη σε στίχους. Η «Άγρια Θάλασσα» θα μεταδίδεται αποκλειστικά σε επιλεγμένους ραδιοφωνικούς σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου από τη Δευτέρα 8 Ιουνίου και θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#SoundOn ??? Ο πιο ταλαντούχος καλλιτέχνης της γενιάς του, ο @georgesabanis μας παρουσιάζει το νέο του single “ Άγρια Θάλασσα ” ??! 8 Ιουνίου, αποκλειστικά σε επιλεγμένα ραδιόφωνα Ελλάδας και Κύπρου! Save The Date & Stay Tuned ????! —————————————————- #CobaltMusicGr #GeorgeSabanis #georgesabanis #agriathalassa #newsingle #άγριαθάλασσα #staytuned #greekradios #cypriotradios #8ofjune #oneweekleft #listenfirst #bestgreekmusic

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cobalt Music (@cobaltmusicgr) στις

Leave a Comment