Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό πως ο Justin Bieber κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε μια γυναίκα τον Μάρτιο του 2014.

O τραγουδιστής μόλις έγινε γνωστή η είδηση, προσέφυγε στη δικαιοσύνη, εναντίον των δύο γυναικών που τον κατηγόρησαν μέσω Twitter για σεξουαλική επίθεση. Οι δικηγόροι του σταρ κατέθεσαν μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση 20 εκατομμυρίων δολαρίων για τις δύο υποθέσεις, ενώ στη μήνυση τονίζεται ότι οι κατηγορίες των δύο γυναικών είναι «αδύνατες βάσει γεγονότων και έχουν διαψευστεί από αναμφισβήτητες αποδείξεις και παραδοχές των ίδιων». Οι δύο γυναίκες- το όνομα των οποίων δεν έχει γίνει γνωστό πέρα από αυτό που αναφέρεται στο Twitter- τον κατηγόρησαν τώρα για σεξουαλική επίθεση τον Μάρτιο του 2014 (η Danielle) και τον Μάιο του 2015 (η Kadi).

 

«Η Danielle ισχυρίστηκε ότι δέχθηκε σεξουαλική επίθεση στο ξενοδοχείο Four Seasons στις 9 Μαρτίου 2014, όμως ο Bieber δεν έμεινε σε αυτό το ξενοδοχείο τον Μάρτιο του 2014 και υπάρχουν πολλαπλοί μάρτυρες και αποδείξεις που απορρίπτουν το κακόβουλο ψέμα της Danielle», αναφέρει η μήνυση που κατέθεσαν οι δικηγόροι του σταρ. «Η Danielle κατασκεύασε τη σεξουαλική συνεύρεσή της με τον Biber στο ξενοδοχείο Four Seasons γιατί είχε αναφερθεί δημόσια ότι ο ίδιος δείπνησε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου στις 10 Μαρτίου 2014 και υπέθεσε ότι ο Bieber ήταν στο ξενοδοχείο εξαιτίας των δημοσιευμάτων. Όμως, παρότι ο Justin πήγε στο εστιατόριο, δεν έμεινε στο ξενοδοχείο Four Seasons», συνεχίζει η μήνυση.Εκείνο το βράδυ, ο Justin Bieber και η τότε σύντροφός του Selena Gomez πήγαν σε μια εμφάνιση- έκπληξη του σταρ στο SXSW.Στη συνέχεια οι δυο τους επέστρεψαν σε ένα νοικιασμένο ακίνητο στο οποίο έμεναν με «αρκετούς φίλους». Στη μήνυση παρατίθενται αποδείξεις και λεπτομέρειες για το ακίνητο στο οποίο έμειναν εκείνο το βράδυ και το Westin Hotel που έμειναν το επόμενο.

Σε ό,τι αφορά στις κατηγορίες της Kadi, η μήνυση αναφέρει ότι είναι επίσης «αδύνατες βάσει γεγονότων».Η Kadi έγραψε στο Twitter ότι ο Bieber την κάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του τα ξημερώματα της 5ης Μαΐου 2015 και της επιτέθηκε σεξουαλικά. «Οι ισχυρισμοί της είναι αδύνατοι βάσει γεγονότων, αποκαλύπτοντας και αποδεικνύοντας πέραν πάσης αμφιβολίας ότι οι αναρτήσεις της στα social media και οι ισχυρισμοί της είναι απολύτως κατασκευασμένοι, μια περίτεχνη απάτη», αναφέρει η μήνυση. «Η Kadi έχει παραδεχθεί στον λογαριασμό της στο Twitter ότι θέλει να γίνει διάσημη, να γίνει σταρ του Netflix», αναφέρει η μήνυση και επικαλείται προγενέστερα tweet της γυναίκας στα οποία ανέφερε ότι δεν έχει συναντήσει ποτέ τον Justin Bieber. «Ορκίζομαι, αν δεν συναντηθούμε, θα σε βρω και θα σε γ@@@@ω», ανέφερε ένα από αυτά. «Είσαι τόσο χαριτωμένος, σε αγαπώ. Θα σε πληρώσω να με βιάσεις ΟΚ;», έγραψε σε άλλο. Ακόμη στη μήνυση επισημαίνεται ότι την ώρα που η Kadi υποστηρίζει πως την κάλεσε στο δωμάτιό του ο Bieber, εκείνος βρισκόταν στο πάρτι μετά το Met Gala, με δεκάδες μάρτυρες.

Leave a Comment