Δεν είναι λίγοι εκείνοι που σχολιάζουν το γεγονός πως η Billie Eilish εμφανίζεται πάντα με πολύ φαρδιά ρούχα.

Η 18χρονη πολυβραβευμένη τραγουδίστρια ισχυρίζεται ότι δεν αισθάνεται ότι οι άνθρωποι με τους οποίους βγαίνει ελκύονται όντως από την ίδια και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να επιλέγει baggy ρούχα.

«Να μία βόμβα για σένα: Δεν έχω αισθανθεί ποτέ επιθυμητή. Τα πρώην αγόρια μου ποτέ δε με έκαναν να αισθανθώ επιθυμητή. Κανείς τους. Και είναι πολύ μεγάλο πράγμα στη ζωή μου το ότι αισθάνομαι ότι δεν έχω νιώσει επιθυμητή από κάποιον», εξομολογήθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο GQ. Ως αντίδραση λοιπόν, η τραγουδίστρια προτιμά εμφανίσεις που δεν δείχνουν το σώμα της ώστε να το κρύψει από τον κόσμο και τα σχόλιά του.«Ντύνομαι όπως ντύνομαι μιας και δεν μου αρέσει να σκέφτομαι εσάς, εννοώ τον οποιονδήποτε, να κρίνουν αυτό ή το μέγεθός του. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν ξυπνάω κάποιες μέρες και δεν αποφασίζω να φορέσω ένα φανελάκι, κάτι που έχω κάνει και στο παρελθόν», πρόσθεσε.

H Eilish γενικά, δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική της ζωή, ωστόσο τελευταία έχει εστιάσει περισσότερο στο κομμάτι που έχει να κάνει με την εικόνα του σώματός της. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία ταινία μικρού μήκους ονόματι «Not My Responsibility» στην οποία σχεδόν φαίνεται να βγάζει το μαύρο της φανελάκι. «Λοιπόν, το έκανα αυτό και ξαφνικά το στήθος μου έχουν γίνει trending στο Twitter. Που είναι εντάξει, αυτά τα σκ**** φαίνονται ωραία», τόνισε στην ίδια συνέντευξη.Παρόλα αυτά, πρόσθεσε ότι συχνά αισθάνεται παγιδευμένη στο στυλ με το οποίο την έχει συνηθίσει ο κόσμος: «Μερικές φορές ντύνομαι σαν αγόρι. Μερικές φορές ντύνομαι σαν κορίτσι… μάγκας. Και μερικές φορές νιώθω παγιδευμένη από αυτήν την περσόνα που νομίζω ότι έχω δημιουργήσει, γιατί μερικές φορές νομίζω ότι ο κόσμος δε με βλέπει σαν γυναίκα. […] Το σώμα μου είναι δικό μου και το δικό σας είναι δικό σας. Τα σώματά μας είναι κατά κάποιο τρόπο τα μοναδικά πραγματικά πράγματα που είναι όντως δικά μας. Το βλέπω και το δείχνω όταν θέλω να το κάνω», καταλήγει.

Leave a Comment