Η Χριστίνα Κολέτσα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στην περίοδο της καραντίνας, την συντροφικότητα και εξέφρασε την ενόχλησή της για δημοσιεύματα που κατά καιρούς έχουν γραφτεί για εκείνη.

Για την περίοδο της καραντίνας είπε πως την πέρασε μόνη της γιατί είχε χωρίσει πριν συμβεί: «Την περίοδο της καραντίνας ήμουν μόνη γιατί η σχέση μου είχε τελειώσει από το Γενάρη. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ρωτούν, τώρα, γιατί χώρισα. Έχει μισό χρόνο που χώρισα».
Όσο για το αν είναι στα σχέδιά της να κάνει οικογένεια η τραγουδίστρια αποκαλύπτει: «Η οικογένεια δεν ήταν ποτέ για μένα προτεραιότητα. Να κάνω ένα παιδί και να γίνω μανούλα. Αυτό που μετρούσε για μένα ήταν να βρω έναν άνθρωπο και να νιώσω πως αυτός είναι οικογένεια μου. Μπορεί και να μη γίνει ποτέ, πάντως δεν έχω κανέναν νταλκά αυτό να γίνει», συμπλήρωσε με ειλικρίνεια η τραγουδίστρια. «Πολλές φορές είπαν για μένα ότι δεν τραγουδάω καλά και ότι απλά είμαι όμορφη. Εννοείται ότι με επηρέασαν και με πλήγωσαν πάρα πολύ κάποια πράγματα που γράφτηκαν για μένα».
Παράλληλα, η Χριστίνα Κολέτσα δεν έκρυψε τη δυσαρέσκεια της για δημοσιεύματα του παρελθόντος που την αφορούσαν. «Ντρέπομαι ακόμα και να μεταφέρω τις λέξεις που έχουν χρησιμοποιήσει για μένα σε τίτλους. Καταλαβαίνω ότι θέλουν κάπως να πουλήσουν αλλά πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός και μια αξιοπρέπεια».

[youtube url=”https://youtu.be/YuPHXUqqgMw”]

Leave a Comment