Τέλος στη ζωή του έβαλε τα ξημερώματα της Κυριακής στα 27 του μόλις χρόνια ο Benjamin Keough.Στο φως της δημοσιότητας έρχεται τώρα μία αποκάλυψη σοκ από την Daily Mail για την αυτοκτονία του εγγονού του Elvis Presley.

Συγκεκριμένα μια γειτόνισσα στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια κατέθεσε πως άκουσε μια γυναίκα να φωνάζει στον Benjamin Keough λίγο πριν αυτοπυροβοληθεί στο στήθος: «Μην το κάνεις».

 

Η γυναίκα αυτή φέρεται να είναι η Νταϊάνα Πίντο, σύντροφος του 27χρονου, η οποία ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ.Γείτονες κατέθεσαν ότι στην πολυτελή έπαυλη στην οποία αυτοκτόνησε ο 27χρονος, διεξαγόταν πάρτι από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα. Στις 3:30 τα ξημερώματα οι γείτονες άκουσαν φωνές και μια γυναίκα να ουρλιάζει «μην το κάνεις» με την αστυνομία να φτάνει περίπου στις 6 το πρωί.Οι γείτονες είπαν επίσης ότι η σύντροφος του εγγονού του  Elvis Presley «ήταν σε κατάσταση υστερίας λέγοντας “δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έκανε κάτι τέτοιο”. Η οικογένειά του θα με μισήσει. Θα θεωρήσουν ότι φταίω εγώ».Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νταϊάνα Πίντο και ο Benjamin Keough ήταν ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια.

Leave a Comment