Η Katy Perry και η Taylor Swift είχαν απασχολήσει έντονα τα μέσα ενημέρωσης τα τελευταία χρόνια με την πολύκροτη διαμάχη τους που ξεκίνησε το 2014, όταν η Swift δήλωσε στο «Rolling Stone» ότι μία άλλη τραγουδίστρια είχε πάρει έναν από τους χορευτές της.

Μετά από αυτό η Katy Perry έστειλε στην Taylor Swift ένα πακέτο που περιείχε ένα στεφάνι από κλαδί ελιάς, και μια ευχετήρια κάρτα με αφορμή την έναρξη της περιοδείας «Reputation Stadium» το Μάιο του 2018.Οι θαυμαστές τους ενθουσιάστηκαν πολύ με αυτό και έκτοτε οι δύο τραγουδίστριες έχουν γίνει κολλητές!

Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που υποστηρίζουν ότι οι δύο καλλιτέχνιδες είναι ξαδέρφες.Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Capital Breakfast With Roman Kemp», η σταρ ρωτήθηκε από την παρουσιάστρια της εκπομπής αν ισχύουν οι φήμες.«Λοιπόν, μαλώνουμε σαν ξαδέρφια», είπε η Katy Perry. Τότε η παρουσιάστρια της απάντησε πως κάποιος έχει γράψει στην πραγματικότητα αυτό το πράγμα για τη σχέση της με την Swift και η Perry σχολίασε χαρακτηριστικά «Ουάου, θα πρέπει να την ρωτήσω αν είναι αλήθεια ή αν θα πρέπει να κάνουμε εξετάσεις DNA μαζί ή κάτι άλλο.»

Leave a Comment