Η Mariah Carey πριν από λίγες ώρες αποκάλυψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε ολοκληρώσει την επερχόμενη βιογραφία της, «The Meaning of Mariah», που θα κυκλοφορήσει στις 29 Σεπτεμβρίου από το Andy Cohen Books.

Το βιβλίο, το οποίο θα παρουσιάζει την άνοδο της Carey προς την κορυφή, τις δημόσιες σχέσεις της, τους προσωπικούς της αγώνες, και πολλά άλλα, γράφτηκε σε συνεργασία με τη δημοσιογράφο μόδας και ακτιβίστρια Michaela Angela Davis.«Μου πήρε μια ζωή για να έχω το θάρρος και τη σαφήνεια να γράψω τα απομνημονεύματά μου. Θέλω να πω την ιστορία των στιγμών – τα σκαμπανεβάσματα, τους θριάμβους και τα τραύματα, τα δεινά και τα όνειρα, που συνέβαλαν στο άτομο που εγώ είμαι σήμερα», έγραψε η Carey σε μια ανοιχτή επιστολή προς τους θαυμαστές, αποκαλύπτοντας την άφιξη του βιβλίου.

 

«Αυτό το βιβλίο αποτελείται από τις αναμνήσεις, τις ατυχίες, τους αγώνες, την επιβίωσή μου και τα τραγούδια μου”, αποκάλυψε η τραγουδίστρια, ενώ πρόσθεσε επίσης στην επιστολή της: “Η συγγραφή αυτού του memoir ήταν απίστευτα σκληρή, ταπεινωτική και θεραπευτική. Η ειλικρινή μου ελπίδα είναι να κατανοήσετε εκ νέου, όχι μόνο εμένα αλλά και την ανθεκτικότητα του ανθρώπινου πνεύματος».Σύμφωνα με το Rolling Stone, η Carey θα δημιουργήσει επίσης ένα audiobook που θα συνοδεύει τα απομνημονεύματά της, όπου θα συμπεριληφθούν στην ιστορία της διάφορες μουσικές στιγμές. Η κυκλοφορία του The Meaning of Mariah συμπίπτει με την 30χρονη επέτειο από το πρώτο ομώνυμο άλμπουμ της Carey. Έκτοτε, η star έχει πουλήσει περισσότερα από 200 εκατομμύρια δίσκους, έχει πάρει πέντε Grammy Awards, έχει δημιουργήσει αναμφισβήτητα το πιο δημοφιλές χριστουγεννιάτικο τραγούδι όλων των εποχών και σύντομα θα ενταχθεί στο Songwriters Hall of Fame.

Leave a Comment