Συνέντευξη στο «The Howard Stern Show», παραχώρησε η Katy Perry, η οποία αναφέρθηκε στη μάχη της με την κατάθλιψη και την προσπάθειά της να θεραπευτεί, έχοντας στο πλευρό της τον αρραβωνιαστικό της, Orlando Bloom.

«Ο τελευταίος μου δίσκος (Witness) δεν ικανοποιούσε τις προσδοκίες μου, αλλά με έβγαλε από τη διαδικασία να επιδιώκω να είμαι συνέχεια στην κορυφή. Τώρα νιώθω ότι μπορώ να δημιουργήσω πραγματικά και ως καλλιτέχνης αλλά και ως άνθρωπος. Σε αυτό με βοήθησε πολύ ο Orlando Bloom που βίωσε μαζί μου όλη τη διαδικασία.Η σχέση μας ακόμα δοκιμάζεται, αλλά αυτός είναι πάντα εκεί και δείχνει πως δεν τον ενοχλεί τίποτα. Γι’ αυτό είναι τέλειος για μένα», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην εμπειρία της εγκυμοσύνης το διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού.«Νομίζω ότι το 2020 είναι η χρονιά που αν κάνεις σχέδια, ο Θεός γελάει. Πλέον αφήνω τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και περιμένω να γεννήσω σύντομα. Δεν είμαι καθόλου ανήσυχη γι ‘αυτό. Νιώθω ευλογημένη», κατέληξε.

Leave a Comment