Ο Τάκης Ζαχαράτος την Τετάρτη 15 Ιουλίου είχε την πρεμιέρα του για την μουσικοθεατρική παράστασή, «Έλα μια βόλτα», στο θέατρο Άλσος.

Ο γνωστός performer μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not», αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι κάλεσε την Μελίνα Ασλανίδου στην πρεμιέρα του, αλλά εκείνη αρνήθηκε την πρότασή του.«Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν…», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.Αξίζει να σημειωθεί πώς οι φήμες περί «κόντρας» τους ξεκίνησαν όταν ο Τάκης Ζαχαράτος είχε αναφερθεί στη Μελίνα Ασλανίδου, λέγοντας με τον δικό του καυστικό τρόπο πώς έχει προκαλέσει έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά με τις αλλαγές στο πρόσωπό της.Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ωστόσο, η Μελίνα Ασλανίδου βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και παρακολούθησε το φαντασμαγορικό show του Τάκη Ζαχαράτου, χαρίζοντάς του, μάλιστα, το πιο θερμό χειροκρότημά της.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποδέχτηκε την πρότασή του να ανέβει στη σκηνή και να ερμηνεύσει μαζί του μία από τις μεγάλες επιτυχίες της. Αγκαλιασμένοι, λοιπόν, τραγούδησαν το το «Τι σου ‘κανα και πίνεις» , με τον Τάκη να μιμείται στη φωνή την Μελίνα κι εκείνη να τον απολαμβάνει.Το βίντεο ανήρτησε στα Instastories της η Κατερίνα Παπαμερή από τις δημόσιες σχέσεις προγράμματος αλλά και casting director του ANT1 TV.

Leave a Comment