Ο Σάκης Ρουβάςμε ανάρτησή του στο Instagram μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασαν πριν δυο χρόνια οι κάτοικοι στο Μάτι.

Ο τραγουδιστής θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα με αφορμή τη μαύρη επέτειο από εκείνη την μέρα.«Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί» έγραψε χαρακτηριστικά ο Σάκης Ρουβάς.O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έζησαν από κοντά τη φωτιά στο Μάτι,καθώς το σπίτι τους στο Νέο Βουτζά κινδύνευσε από τις φλόγες. Μέσα βρίσκονταν οι γονείς της Κάτιας με τον γιο του ζευγαριού τον μικρό Απόλλωνα. Ο πατέρας της Κάτιας μάλιστα πήγε τη γυναίκα του και τον εγγονό σε ένα κοντινό πάρκο, μόλις ενημερώθηκε για τη φωτιά και επέστρεψε σπίτι για να βοηθήσει τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Αποστόλη, να ενεργοποιήσουν το σύστημα πυρόσβεσης. Ο πατέρας της Κάτιας Ζυγούλη, όμως, εγκλωβίστηκε στη φωτιά, αλλά ευτυχώς διασώθηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο. 

Δείτε την ανάρτηση του Σάκη Ρουβά: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Αυτή η μέρα θα μείνει πάντα χαραγμένη στο μυαλό μας. Είναι η μέρα που μέσα σε λίγα λεπτά άλλαξε τη ζωή όλων όσων ζούμε εδώ. Το έδαφος θα «ξαναγεννηθεί», η καθημερινότητα θα «ξαναχτιστεί», οι πληγές όμως μένουν ανοιχτές και τα ερωτηματικά ακόμα αναπάντητα για εκείνους που έμειναν πίσω. Έχουμε την υποχρέωση απέναντι στα παιδιά μας να μάθουμε τι συνέβη, με την ελπίδα πως μια τέτοια τραγωδία δεν θα επαναληφθεί.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Rouvas (@sakisrouvas) στις

Leave a Comment