Η Adele το τελευταίο διάστημα, έχει χάσει αρκετά κιλά και η όψη της είναι πιο λαμπερή και ανανεωμένη από ποτέ. Διατηρώντας μια καλλίγραμμη σιλουέτα, η διάσημη τραγουδίστρια αυτή τη φορά έκανε μία εμφάνιση που δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη.

Η διάσημη τραγουδίστρια που έχει ενθουσιαστεί με τη νέα κυκλοφορία του visual album της Beyoncé «Black Is King» όπως όλος ο υπόλοιπος κόσμος αντέγραψε με επιτυχία ένα από τα fashion looks της Beyonce στο «Black Is King».Φορώντας ένα σύνολο της Marine Serre, η Adele ποζάρει στον φακό φρέσκια και με σπαστά μαλλιά που της πηγαίνουν πολύ.  Στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανήρτησε στο Instagram έγραψε: «Σε ευχαριστούμε, Queen που πάντα μας κάνεις όλους να νιώθουμε ότι αγαπιόμαστε μέσω της τέχνης σου».

Να σημειώσουμε πως στο Black is King τιμάται η δύναμη ψυχής και ο πολιτισμός των Μαύρων, ενώ αναδεικνύεται η ομορφιά της παράδοσης, της κουλτούρας και του στυλ τους. 

Σε περίπτωση που σας αρέσει το Marine Serre look μπορείτε να το βρείτε ως Crescent moon-print stretch-jersey top στην τιμή των 210 δολαρίων.

Leave a Comment