Την επεισοδιακή γέννηση του γιου του θυμήθηκε με ανάρτηση του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης.Με τα παρακάτω λόγια του ευχήθηκε χρόνια πολλά.

«17 χρόνια πριν ήρθες πρόωρα Βασίλη μου ???και αν και επεισοδιακά πολύ, με ασθενοφόρα ?, κινητοποίηση της Τροχαίας από την Κόρινθο μέχρι το Ιασώ , τεράστιο κίνδυνο και δικό σου και της Δώρας , λινκ στα κανάλια με έκτακτα δελτία (χαχαχαχα απίστευτα πράγματα ????), με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού του Βασίλη Ζιώγα όλα πήγανε καλά και καταφέραμε μετά από λίγες μέρες να σε βάλουμε σε μια μπλε καλαθούνα (με ειδική σφήνα μέσα γιατί ήσουνα μόλις 2 κιλά και κάτι ?) και να σε φέρουμε σπίτι σου..
Μεγαλώνουμε μαζί αγόρι μου ..
Να τα χιλιάσεις ..
Σε λατρεύουμε ..
Να έχεις όλα τα καλά του Θεού !
Θα είμαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου ???
Ο Μπαμπάς
@dora_dimitropoulou τι έχουμε ζήσει ;;;♥️♥️
Τι λες να γράψουμε ένα βιβλίο ;;;», ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης στην ανάρτησή του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

17 χρόνια πριν ήρθες πρόωρα Βασίλη μου ???και αν και επεισοδιακά πολύ , με ασθενοφόρα ?, κινητοποίηση της Τροχαιας από την Κόρινθο μέχρι το Ιασώ , τεράστιο κίνδυνο και δικό σου και της Δωρας , λινκ στα κανάλια με έκτακτα δελτία (χαχαχαχα απίστευτα πράγματα ????), με τη βοήθεια του Θεού και του γιατρού του Βασίλη Ζιώγα όλα πήγανε καλά και καταφέραμε μετά από λίγες μερες να σε βάλουμε σε μια μπλε καλαθούνα (με ειδική σφήνα μέσα γιατί ησουνα μόλις 2 κιλά και κάτι ? )και να σε φέρουμε σπίτι σου.. Μεγαλώνουμε μαζί αγορι μου .. Να τα χιλιασεις .. Σε λατρεύουμε .. Να έχεις ολα τα καλά του Θεού ! Θα είμαι ΠΑΝΤΑ στο πλευρό σου ??? Ο Μπαμπας @dora_dimitropoulou τι έχουμε ζήσει ;;;♥️♥️ Τι λες να γράψουμε ένα βιβλίο ;;;

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Leave a Comment