Το πρώτο υποβρύχιο μουσείο της Ελλάδας,ένα από τα σημαντικότερα ναυάγια της Κλασικής Αρχαιότητας, ανάμεσα στην Αλόννησο και το νησί Περιστέρα, εγκαινίασε ο Σάκης Ρουβάς πριν λίγες μερες ο οποίος «βούτηξε» μαζί με άλλους δύτες και έκοψε την κορδέλα των εγκαινίων.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο Έλληνας σταρ ήταν πολύ απλός και προσιτός κατά την παραμονή του στο νησί.Όπως αναφέρεται, «ενώ του προσφέρθηκε βίλα και αυτοκίνητο πολυτελείας, δεν τα δέχτηκε και προτίμησε να μείνει σε ένα απλό δωμάτιο με τους δύτες, ενώ έκανε τις μετακινήσεις του μαζί με τέσσερα άτομα σε ένα Fiat Panda.Ήταν πολύ τυπικός και πειθαρχημένος στην προετοιμασία κάνοντας αδιαμαρτύρητα πολλές καταδύσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι εκτελούσε όλα τα καθήκοντά του με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού και η γενικότερη συμπεριφορά του ήταν πολύ ταπεινή».


1-rouvas-agorastos
2-rouvas-agorastos
5-rouvas-agorastosΤο πρώτο υποβρύχιο μουσείο στη χώρα μας περιλαμβάνει το αρχαιότερο επισκέψιμο εμπορικό ναυάγιο στον κόσμο πλοίου που βυθίστηκε το 425 π.Χ.Ο Σάκης Ρουβάς ήταν κατενθουσιασμένος από τη μοναδική εμπειρία της κατάδυσης στο ναυάγιο της Περιστέρας και το μοιράστηκε στο instagram.

Leave a Comment