Οχτώ χρόνια συμπληρώθηκαν χτες από την ημέρα που ο πατέρας του Χρήστου Μενιδιάτη, Μιχάλης έφυγε από τη ζωή.Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο ο τραγουδιστής δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, το οποίο συνοδευόταν από ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

«Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτέ δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε!Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης ..ευτυχισμένων στιγμών. Τα έκανες όλα όπως ήθελες και τελικά τα έκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς….. να σαι καλά εκεί που είσαι ….», έγραψε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Σε αυτά τα 24 δευτερόλεπτα όλη η ζωή μου μαζί σου. Με έφερες , με μεγάλωσες , με προστάτευσες , με δίδαξες…. η μόνη διαφορά με το παρακάτω βίντεο ήταν ότι ποτε δε σου φώναξα , σε σεβάστηκα μέχρι τέλους γιατί απλά αυτό σου άξιζε! Σαν σήμερα πριν από 8 χρόνια έφυγες πλήρης ..ευτυχισμένων στιγμών. Τα εκανες ολα όπως ήθελες και τελικά τα εκανες όλα σωστά. Δε σε ξεχνάμε ποτέ γιατί συναντούμε κάθε μέρα μπροστά μας τα λόγια σου, τις συμβουλές και την εικόνα σου. Πόσο θα ήθελα να σταματήσω το ρολόι εκείνη την ώρα που έφευγες αλλά δυστυχώς….. να σαι καλά εκεί που είσαι ….

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Menidiatis (@christos_menidiatis) στις

Leave a Comment