Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Sunday Morning» του CBS παραχώρησε η Lady Gaga, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πόσο δύσκολο είναι να ζει κανείς κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είχα παρατήσει εντελώς τον εαυτό μου. Μισούσα το ότι ήμουν διάσημη, μισούσα το ότι ήμουν σταρ», είπε μιλώντας για μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της.Η συνεχής προσοχή του κοινού και η έλλειψη ιδιωτικότητας, το ότι δεν μπορούσε να πάει στο σούπερ μάρκετ ή να βγει για φαγητό με την οικογένειά της, όπως λέει, την έκαναν να παθαίνει κρίσεις. «Ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι η Lady Gaga! Είναι ο χειρότερος αντίπαλός μου», σκεφτόταν εκείνη την εποχή.

Παράλληλα αποκάλυψε ότι είχε φτάσει σε σημείο που δεν καταλάβαινε  για ποιο λόγο πρέπει να ζήσει, παρά μόνο για την οικογένειά της. Όπως λέει είχε αυτοκτονικές σκέψεις κάθε μέρα και τελικά επιβίωσε χάρη στους ανθρώπους που βρέθηκαν κοντά της και τη βοήθησαν να νιώσει καλύτερα, που πήγαιναν κάθε τόσο στο σπίτι της για να βεβαιωθούν ότι ήταν ασφαλής.Το νέο άλμπουμ της Chromatica είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της να εκφράσει τον πόνο που ένιωσε αυτή την περίοδο μέσα από την Τέχνη της. «Δεν υπάρχει ούτε ένα τραγούδι μέσα στο άλμπουμ που να μην είναι αληθινό»,  είπε. Το Rain On Me και το 911 μιλάνε για την χρήση ουσιών, ενώ άλλα για το τραύμα που προέκυψε από μια σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε όταν ήταν 10 ετών.

Leave a Comment