Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε να σπάσει ένα ρεκόρ της αξέχαστης Γουίτνεϊ Χιούστον κατακτώντας πλέον τη θέση της νέας «βασίλισσας» του Billboard 200.

Με το άλμπουμ της «Folklore» που κυκλοφόρησε στις 24 Ιουλίου και έμεινε στο Νο1 για 7 εβδομάδες, η 30χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια ξεπέρασε το ρεκόρ της Γουίτνεϊ Χιούστον στις γυναίκες καλλιτέχνιδες με τις περισσότερες εβδομάδες στο Νο1.Η Τέιλορ Σουίφτ πέτυχε το εντυπωσιακό ρεκόρ αυτήν την εβδομάδα αφού το τελευταίο άλμπουμ της ανέβηκε στο Νο1 του chart για «μια έβδομη μη συνεχόμενη εβδομάδα».Η Τέιλορ Σουίφτ έχει βρεθεί πλέον στην κορυφή του Billboard για 47 εβδομάδες έναντι 46 της Γουίτνεϊ Χιούστον, σύμφωνα με την Nielsen Music/MRC Data.
H Γουίτνεϊ Χιούστον -που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 48 ετών το 2012- κατείχε το ρεκόρ αυτό από το 1987 με το πλέον επιτυχημένο της άλμπουμ, με τίτλο το όνομά της- που έμεινε 14 εβδομάδες στην κορυφή, ενώ το soundtrack του The Bodyguard έμεινε στην κορυφή για 20 εβδομάδες.
 Για την ιστορία, οι Beatles κατέχουν τα περισσότερα Νο1 hits όλων των εποχών έχοντας μείνει 132 εβδομάδες στην κορυφή, ενώ ο Έλβις Πρίσλεϊ είναι ο άνδρας καλλιτέχνης με τις περισσότερες εβδομάδες- 67 συνολικά- στην κορυφή του Billboard.

Leave a Comment