Ο Χρήστος Μάστορας δανείζει τη φωνή του στο τραγούδι που επενδύει μουσικά τους τίτλους αρχής της νέας καθημερινής δραματικής σειράς «Ήλιος» του ANT1!

Το τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο «…Όταν Έκανα Ευχές» του συνθέτη– τραγουδοποιού Ηλία Μακρίδη που κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2017.Ένα τραγούδι – έκπληξη που με την καταπληκτική ερμηνεία του Χρήστου Μάστορα θα μείνει κλασσικό.
«Φεύγει χαμένος ο καιρός / Είναι ο χρόνος ο πιο ύπουλος εχθρός / Πιάσε απ’ το χέρι τη ζωή / Κι αν το σκοτάδι είναι γύρω σου βαθύ / Ο ήλιος πάλι θα βγει», τραγουδά ο Χρήστος Μάστορας.Τη μουσική του «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» υπογράφει ο ίδιος ο Ηλίας Μακρίδης και τους στίχους η Ντέπη Χατζηκαμπάνη.
Ο Ηλίας Μακρίδης ξεδίπλωσε το συνθετικό του ταλέντο σε αυτή την πολυσυλλεκτική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «…Όταν Έκανα Ευχές», στην οποία συμμετείχαν μερικοί από τους σημαντικότερους Έλληνες καλλιτέχνες.
Το τραγούδι «Πιάσε Απ’ Το Χέρι Τη Ζωή (Ψυχής Κλωστή)» και το άλμπουμ «…Όταν Έκανα Ευχές» κυκλοφορούν από την Panik Platinum.
[youtube url=”https://youtu.be/CrDe_r2V0qc”]

Leave a Comment