Καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία  μίλησε για το διαφορετικό φετινό καλοκαίρι, την οικογένειά της, αλλά και το νέο της τηλεοπτικό βήμα που την έχει ενθουσιάσει.

«Αυτό που με κέρδισε για να πάρω την απόφαση για το “Style Me Up” ήταν ο Νίκος Κοκλώνης. Το κόνσεπτ είναι πραγματικά πολύ ωραίο. Είναι πάνω στη δουλειά μου. Δεν έχει ανταγωνισμό. Δεν είμαστε ακριβώς κριτές. Επίσης, με την εταιρεία μου υπάρχει μία παύση από τον κορονοϊό και μετά, οπότε είπα γιατί να μην το κάνω και να μην το δοκιμάσω.Βέβαια, χρειάστηκα περίπου δύο μήνες για να απαντήσω στον Κοκλώνη. Ασφαλώς και το συζήτησα με τον Αντώνη. Ήθελα πρώτα να δω τον χρόνο μου. Επίσης, δεν μου αρέσει να μιλάω τόσο. Κάνω πολλά λάθη με τη γλώσσα, αλλά ότι λέω, το λέω, με την καρδιά μου. Ελπίζω ο κόσμος να μην με παρεξηγήσει για τα λάθη μου» είπε χαρακτηριστικά η Υβόννη.

Όσον αφορά την κόρη της και τον σύζυγό της, Αντώνη Ρέμο, η Υβόννη είπε: «Πίστευα ότι θα ήμουν πειθαρχημένη μητέρα, αλλά με κάνει ότι θέλει. Όταν είσαι μανούλα είναι δύσκολο να είσαι αυστηρή. Βέβαια, εγώ είμαι περισσότερο από τον Αντώνη. Η σχέση τους είναι μαγική.Είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και είμαι πολύ περήφανη που διάλεξα αυτόν τον άντρα. Ειδικά μετά την καραντίνα έχουμε δέσει περισσότερο. Είμαι πολύ ευγνώμων για τη ζωή μου». Τέλος, η Υβόννη Μπόσνιακ δεν παρέλειψε να μιλήσει για το πάθος που έχει με τη μαγειρική, αλλά και για το κανάλι που δημιούργησε στο Youtube.

Leave a Comment