Μια εντυπωσιακή φωτογράφιση με θέμα το body positivity, έκανε η Christina Aguilera για λογαριασμό του ιταλικού «L’Officiel».

Η pop star ποζάρει με ψηλές μπότες, εσώρουχα και oversized σακάκι περνώντας το δικό της μήνυμα αναφορικά με το body positivity και απαντά σε όσους την κρίνουν εξαιτίας της εμφάνισής της.

 

«Πολύ συχνά έχω παλέψει με τα άγχη μου και το να είμαι υποκρίτρια απέναντι στον εαυτό μου. Αλλά ποτέ δεν σταμάτησα να ψάχνω νέους τρόπους να με πιέζω ακόμη περισσότερο, χωρίς να παραμελώ την προστασία του εαυτού μου». […]

«Δεν πρόκειται να κάνω δίαιτα, χωνέψτε το» […] Καθένας μας είναι ξεχωριστός και ο κόσμος σε κρίνει με βάση τις διαφορές σου, αυτό που σε κάνει μοναδικό. Πρέπει να αποδεχθείς αυτή την ομορφιά και στο διάολο τα υπόλοιπα. Αληθινή ομορφιά για μένα είναι η ικανότητα να γνωρίζει και να προβάλεις αυτό που είσαι. Όχι πάντα όμορφη, σε καμία περίπτωση τέλεια, αλλά αγνή», ήταν μερικά από όσα είπε στη συνέντευξη που συνόδευε τη φωτογράφιση.

Παράλληλα, η 39χρονη τραγουδίστρια επεσήμανε πως είναι πολύ σημαντικό να μη συγκρινόμαστε με τους άλλους, καθώς μεταξύ άλλων αποτελεί χάσιμο χρόνου:

«Να είσαι ευγενικός με τον εαυτό σου. Όλοι βαδίζουμε στο μονοπάτι της εσωτερικής αναζήτησης, είναι δουλειά μας ως ανθρώπινα όντα και καθένας ακολουθεί διαφορετικό μονοπάτι, οπότε δεν έχει νόημα να κάνεις συγκρίσεις. Αν χάσεις χρόνο κοιτάζοντας τι κάνουν οι άλλοι, τον έχασες τον δρόμο σου. Αυτή είναι η καλύτερη συμβουλή που μου έχουν δώσει. Χρειάζεται χρόνος να ξεπεράσεις την φασαρία και να νιώσεις πραγματικά ο εαυτός σου».

Leave a Comment